alptugsahan
Hectopat
Daha fazla  

Selamlar. Kendim bir PC toplayacağım. Tamamen beyaz, AMD NVIDIA bir sistem.
Anakart: MSI PRO B650M-P 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart
İşlemc: AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz AM5 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Soğutma: Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Ekran kartı: GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDBVGW) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kasa: BitFenix CUBE Premium 750W 80+ Bronze Tempered Glass ARGB USB 3.0 Mesh ATX Beyaz Kasa | ITOPYA
RAM: https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...mfySEGT0jTWrbX8K2ve5BAZv-CiolSZMaAr1AEALw_wcB
Seçtiğim parçalar bu şekilde. Elimde halihazırda bir M.2 SSD olduğu için ekstra eklemedim. Sizce PC genel olarak nasıl gözüküyor? Bunun yerine şu parçayı alabilirsin gibi önerilere açığım fakat dediğim gibi sistem beyaz ve AMD, NVIDIA bir sistem olacak. Bütçe olarak 75.000 TL civarı ayırmayı düşünüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
teşekkürler hocam fakat ekran kartı nvidia olmak zorunda sadece oyun için kullanmayacağım. Sıvı soğutma da biraz fanteziye kaçıyo farkındayım fakat o kadar para vermişken güzel gözüksün istiyorumMSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 76k. 9070xt ile daha kaliteli parçalar alabilirsiniz.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr 
tabii bir de sistem beyaz olacakteşekkürler hocam fakat ekran kartı nvidia olmak zorunda sadece oyun için kullanmayacağım. Sıvı soğutma da biraz fanteziye kaçıyo farkındayım fakat o kadar para vermişken güzel gözüksün istiyorum
Hocam anakartı düşürmeyelim soğutma için. Seçtiğim kasa 240mm destekliyor.teşekkürler hocam fakat ekran kartı nvidia olmak zorunda sadece oyun için kullanmayacağım. Sıvı soğutma da biraz fanteziye kaçıyo farkındayım fakat o kadar para vermişken güzel gözüksün istiyorum
anakart için teşekkürler, kendi kurduğum sisteme bunu katabilirim zorlamaz açıkçası bütçeyiHocam anakartı düşürmeyelim soğutma için. Seçtiğim kasa 240mm destekliyor.
Yani beyaz yapıp performanstan mı kısacaksınız?teşekkürler hocam fakat ekran kartı nvidia olmak zorunda sadece oyun için kullanmayacağım. Sıvı soğutma da biraz fanteziye kaçıyo farkındayım fakat o kadar para vermişken güzel gözüksün istiyorum
tabii bir de sistem beyaz olacak
anakart için teşekkürler, kendi kurduğum sisteme bunu katabilirim zorlamaz açıkçası bütçeyi
seçtiğimiz anakartlar dışında klasman farkı olan bir ürün var mı? bir de beyaz sistem uzun zamandır hayalim biraz hastasına maalesefYani beyaz yapıp performanstan mı kısacaksınız?
seçtiğimiz anakartlar dışında klasman farkı olan bir ürün var mı? bir de beyaz sistem uzun zamandır hayalim biraz hastasına maalesef
yok hocam o anlamda dememiştim. benim seçtiğim parçalar ile sizinkiler arasındaki fark anlamında demiştimASROCK X870 Pro RS Wifi DDR5 AM5 ATX Anakart
90-MXBQ00-A0UAYZ - ASROCK X870 Pro RS Wifi DDR5 AM5 ATX Anakartpckolik.com.tr 
X yonga setli bir anakart attım VRM olsun O.c performansı olsun daha iyi oluyorlar. PSU konusundada bitfenixe güvenmiyorum 5070ti ı ona emanet etmezdim FSP gibi bir psu daha iyi olur. Soğutucu olarakda o soğutucu yerine 3 4 derece fazla olsun ucuz olsun phantom spirit daha iyi olur.yok hocam o anlamda dememiştim. benim seçtiğim parçalar ile sizinkiler arasındaki fark anlamında demiştim