Kablolu barebone klavyeye 60 dolar bence verilmez Gmk81/87 alabilirsiniz onun yerine.
Switchler ve keycapsler iyi sadece barebone klavyeyi değiştirseniz yeterli. Ben olsam Gmk81 yerine 87 tercih ederdim sonuçta aynı fiyata daha fazla yer ve knob var.Hocam sizin önerebileceğiniz bir Custom klavye var mı keycaps, Switch dahil bütçemi aşmayacak şekilde.(bütçem 3500 TL) Link atsanız daha iyi olur benim için
Switch'ler ve keycapsler iyi sadece barebone klavyeyi değiştirseniz yeterli. Ben olsam gmk81 yerine 87 tercih ederdim sonuçta aynı fiyata daha fazla yer ve knob var.
Zuoya gmk81 kabelloses mechanisches Gaming-Tastatur-Kit 3 Modi Hot-Swap-fähige BT5.0/2,4g/USB-C-Tastatur für Esport-Gaming-Büros - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Ekran ile GMK87 mekanik klavye kiti RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı oyun sıcak takas klavye için VIA özelleÅtirilmiÅ - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Switch'ler ve keycapsler iyi sadece barebone klavyeyi değiştirseniz yeterli. Ben olsam gmk81 yerine 87 tercih ederdim sonuçta aynı fiyata daha fazla yer ve knob var.
Zuoya gmk81 kabelloses mechanisches Gaming-Tastatur-Kit 3 Modi Hot-Swap-fähige BT5.0/2,4g/USB-C-Tastatur für Esport-Gaming-Büros - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Ekran ile GMK87 mekanik klavye kiti RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı oyun sıcak takas klavye için VIA özelleÅtirilmiÅ - AliExpress 7
Ben olsam siyah alırdım. Şöyle bir site buldum ne kadar güvenilirim bilmem.Peki hocam teşekkür ederim ama klavyenin Barebone'inde ekran gibi bir şey var onun programını nereden bulabilirim?
İkinci olarak beyaz mı daha iyidir yoksa siyah mı? (RGB yansıtması olsun, kirlenmesi, tozlanması vs.)
2. attığımda saydam olduğunu belirtmişler sanırım en mantıklısı o.Hocam Switch'ler RGB'yi çok soğuruyor galiba.
Uygun bütçeli shine through keycaps önerebilir misiniz?
Ben olsam siyah alırdım. Şöyle bir site buldum ne kadar güvenilirim bilmem.
Download Center
Download the latest keyboard software and firmware from mkb.gg. Get the drivers and tools you need to customize your mechanical keyboard with ease!mkb.gg
2. attığımda saydam olduğunu belirtmişler sanırım en mantıklısı o.
135 Toetsen Gradiënt Paarse Zijprint Keycaps Pbt Double Shot Keycap Cherry Profiel Voor Cherry Gateron Mx Switches Gaming Keyboard - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Pudding Translucent Keycaps Lila Keycap 116-Tasten ASA Profile PBT PC Dye-Sub-Tastenkappen für mechanische Tastatur Mädchen-Tastenkappen-Set - AliExpress 7
Ben olsam retro alırdım hoşuma gidiyor öyle keycapsler. Saydam yazmışlar ama umarım saydamdır keycapsler 1 yorum var yaniBunlar size göre iyiyse magic Forest modeli mı daha iyidir yoksa dream Castle mı?
Hocam direk kullandığınız keycapsin linkini atabilir misiniz?Ben olsam retro alırdım hoşuma gidiyor öyle keycapsler. Saydam yazmışlar ama umarım saydamdır keycapsler 1 yorum var yani. (satıcının ürünlerinin çoğunu beğendim bu arada cidden saydam olabilir yazdıkları gibi) satıcının başka ürünlerindeki yorumları 4'ten düşük değil. Satıcının ürünlerinde dolaşırken şöyle bir şey buldum.
Durchscheinende Tastenkappen, 104/123 Tasten, Layout, flaches Profil, weiße Tastenkappen, DIY, schwarze Hintergrundbeleuchtung, Kristallkante für mechanische Tastatur - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com 132 tuÅları kristal Åeffaf Keycaps kiraz CBSA profil boÅ aydınlatmalı ABS Keycaps mekanik klavye için boÅ Keycaps - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com MAIMOOO Russian Pudding Keycaps Translucent Keycap OEM PBT Keycap 117/141 Keys for /84/87/96/98/104 Game Mechanical Keyboards - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Bana kalırsa RGB çok gerekli bir şey değil. Kullandığım 5108B'nin RGB'sini gece açmıyorum bile monitörün ışığı yetiyor bana
Kullandığım keycaps 5108B'nin kendi keycapsi ama arkadaşlarıma aldırdığım keycaps bu ikisi. Bu ikisi popüler keycapsler. Ben olsam bu ikisinden birini alırdım. Festival beklersen çok daha ucuza alabilirsin tüm ürünleri.Hocam direk kullandığınız keycapsin linkini atabilir misiniz?
Veya yarı saydam falan olmasına gerek yok direk ne öneriyorsanız onu alacağım.