S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 1 Haziran 2020 #1 Merhaba iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim gibi monitör arıyorum. 75 Hz 1-2 ms CS:GO, Valorant, GTA 5, Forza Horizon 4 gibi oyunlar oynayan birisiyim. Grafikle uğraşmıyorum. Sadece kendi işlerimi görmek için Photoshop ve Sony Vegas kullanan birisiyim. Minimum bütçede olması çok önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2020
Merhaba iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim gibi monitör arıyorum. 75 Hz 1-2 ms CS:GO, Valorant, GTA 5, Forza Horizon 4 gibi oyunlar oynayan birisiyim. Grafikle uğraşmıyorum. Sadece kendi işlerimi görmek için Photoshop ve Sony Vegas kullanan birisiyim. Minimum bütçede olması çok önemli.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #2 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com . Bende bunu alacağım hocam.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com . Bende bunu alacağım hocam.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.471 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 enter dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com . Bende bunu alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim.
enter dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com . Bende bunu alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim.
E enescan06 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #4 furkwNN dedi: Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bende tavsiye ederim hocam.
furkwNN dedi: Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bende tavsiye ederim hocam.
Lyâi Megapat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 344 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #5 Bu monitör ile 75 Hz alabiliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla 75 Hz alabilmek için DisplayPort ile bağlamak gerekiyor. Bu monitörde DisplayPort yok.
Bu monitör ile 75 Hz alabiliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla 75 Hz alabilmek için DisplayPort ile bağlamak gerekiyor. Bu monitörde DisplayPort yok.
Apollo 11 Decapat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Astrofizik 1 Haziran 2020 #6 furkwNN dedi: Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bende bunu kullanıyorum tavsiye ederim güzel monitör.
furkwNN dedi: Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bende bunu kullanıyorum tavsiye ederim güzel monitör.
E enescan06 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #7 Ben HDMI ile bağlıyım hocam. Bir sıkıntı yaşamadım monitörle ilgili.
Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 1 Haziran 2020 #8 Lyâi dedi: Bu monitör ile 75 Hz alabiliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla 75 Hz alabilmek için DisplayPort ile bağlamak gerekiyor. Bu monitörde DisplayPort yok. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok hocam HDMI ile de 75 Hz alabilirsiniz.
Lyâi dedi: Bu monitör ile 75 Hz alabiliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla 75 Hz alabilmek için DisplayPort ile bağlamak gerekiyor. Bu monitörde DisplayPort yok. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok hocam HDMI ile de 75 Hz alabilirsiniz.
Lyâi Megapat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 344 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #9 Raylvord. dedi: Öyle bir şey yok hocam HDMI ile de 75 Hz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesin değil. Sanırım HDMI sürümleriyle alakalı bir şey bu konu hakkına çok bilgim yok bilen birisi bakarsa daha yararlı olur.
Raylvord. dedi: Öyle bir şey yok hocam HDMI ile de 75 Hz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesin değil. Sanırım HDMI sürümleriyle alakalı bir şey bu konu hakkına çok bilgim yok bilen birisi bakarsa daha yararlı olur.
S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 1 Haziran 2020 #10 furkwNN dedi: Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü konuyu açmadan önce gördüm fakat, Şu linkteki yorumlara bakınca soğudum. Çok kalın çerçeve diyen var. Görüntü açıya göre çok değişiyor en ufak açı değişiminde bulanıklaşıyor diyen var. Renkler vasat diyen var. Bu sorunları yaşıyor musunuz?
furkwNN dedi: Ben bu monitörü tam 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü konuyu açmadan önce gördüm fakat, Şu linkteki yorumlara bakınca soğudum. Çok kalın çerçeve diyen var. Görüntü açıya göre çok değişiyor en ufak açı değişiminde bulanıklaşıyor diyen var. Renkler vasat diyen var. Bu sorunları yaşıyor musunuz?