Öncelikle merhaba. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Monitör tavsiyesi alacağım sadece. FreeSync özelliğini G-Sync için kullanacağım bu yüzden HDMI kablosu ile fazla uğraşmayacağım, genellikle Display Port kullanacağım. Olur da göz önünde bulundurulması gerekirse diye bu fikrimi önceden yazayım dedim. Monitörün 75 Hz 1ms olması ayrıca FreeSync özelliğine sahip olması benim için yeterli olduğundan ekstradan 2 inch çokta önemli değil benim için 22 inchlik monitörler gayet yeterli. Fiyat 750-800 civarını geçmezse çok iyi olur. Şimdi sistemim:
Asus Rog Strix 2060
İ5 8400
Crucial Ballistix Sport 16GB (2x8) 2400Mhz
Asus B360 TUF Plus Gaming
WD 1TB Caviar Blue HDD
Adata 240GB SSD
Xigmatek Astro 650W
Sistemim bu. Aklımda monitör olarak Asus VP228QG modeli var. Tavsiyelerinize açığım.
Öncelikle merhaba. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Monitör tavsiyesi alacağım sadece. FreeSync özelliğini G-Sync için kullanacağım bu yüzden HDMI kablosu ile fazla uğraşmayacağım, genellikle Display Port kullanacağım. Olur da göz önünde bulundurulması gerekirse diye bu fikrimi önceden yazayım dedim. Monitörün 75 Hz 1ms olması ayrıca FreeSync özelliğine sahip olması benim için yeterli olduğundan ekstradan 2 inch çokta önemli değil benim için 22 inchlik monitörler gayet yeterli. Fiyat 750-800 civarını geçmezse çok iyi olur. Şimdi sistemim:
Asus Rog Strix 2060
İ5 8400
Crucial Ballistix Sport 16GB (2x8) 2400Mhz
Asus B360 TUF Plus Gaming
WD 1TB Caviar Blue HDD
Adata 240GB SSD
Xigmatek Astro 650W
Sistemim bu. Aklımda monitör olarak Asus VP228QG modeli var. Tavsiyelerinize açığım.
Bu ikisi çok iyi gözüktü gözüme. AOC'nin modellerinde ölü pixel sorunu varmış Asus'uda biraz araştırdım renkleri iyi değilmiş birde sallanma sorunu varmış monitörde. Peki sormak istiyorum, monitörlerinizde ghosting, stuttering, ölü pixel vb. sorunlar var mı ? Öbür arkadaşlarada teşekkür etmek istiyorum uğraşıp yanıt vermişler sağolun