merhaba. Bu sisteme 75 Hz FreeSync monitör alsam akıcı oynayabilir miyim? Monitörsüz şu anda 4200 TL, Max 5000 TL bütçe var.
Aralık ayının sonunda alacağım.
Adamın monitör için bütçesi 4000 TL değil. 4200 TL'ye PC'yi alacak toplam bütçesi de 5000 TL. Yani monitör için 800 TL bütçesi var. Düzgün okuyun şu cümleleri.
Olur olmadık yerlerde hocam oyuncu adamsınız bu monitörü alın diye 144 Hz 4000 TL ye monitör önermenin hiçbir anlamı yok. Bilgisayarı zaten toplam 4000 TL yapıyor. O sistem için düz 75 Hz + FreeSync bir monitör işinizi görecektir. Ayrıca aldığınız ürünlere, özellikle monitörlerde, ürün adının sağına soluna ROG veya Gaming yazıp sizden gereksiz yere para koparmaya çalışan marka ve ürünlerden de uzak durun. AOC LED 24" tercih edilebilir. LG 22MK430 önermiyorum, kendim kullanıyorum ve biraz sorunlu.