Hocam ekran kartınız çok gelişmiş bir ekran kartı ise 144-165Hz alın ama benim gibi rx 6500xt seviyesinde bir ekran kartınız varsa ve o erkan kartını yenilemeyi düşünmüyorsanız 75Hz de işinizi görür bende 75 kullanıyorum ve fazlasına gerek yok zaten ekran kartım o kadar FPS verecek video belleğine sahip değil.
Bende de RTX 3060 var, 5 yıl yenilemem kartı sanırım. Gözlerim şu an 60 Hz alışkın olduğu için 75 Hz alsam da yeterli gelecek sanırım. Hem de ekran kartım yeni ağır oyunlarda 144 fps vermez.
Bende de RTX 3060 var, 5 yıl yenilemem kartı sanırım. Gözlerim şu an 60 Hz alışkın olduğu için 75 Hz alsam da yeterli gelecek sanırım. Hem de ekran kartım yeni ağır oyunlarda 144 FPS vermez.
Hz arttırmayı hiç duymadım, overclock mu yapacağız?
Bende de RTX 3060 var, 5 yıl yenilemem kartı sanırım. Gözlerim şu an 60 Hz alışkın olduğu için 75 Hz alsam da yeterli gelecek sanırım. Hem de ekran kartım yeni ağır oyunlarda 144 FPS vermez.
Hz arttırmayı hiç duymadım, overclock mu yapacağız?
İndirim kovalayacağım o zaman, ya da 2. el temiz bir ürün bakacağım. İkisi de olmazsa bol bol 2. el 75 Hz var onlardan birini alırım mecburen. Teşekkür ederim.