75 Hz Monitör Dahil Sistem Toplama

Valla güzel kardeşim çerçeveye takılıp 75 hz alırsan da parana yazıktır derim birde diyorsun ki 4 5 senede biriktirdim . Hangisinde iyi performans alırım sorusunu kendine sormalısın sanki...

Valla güzel kardeşim çerçeveye takılıp 75 hz alırsan da parana yazıktır derim birde diyorsun ki 4 5 senede biriktirdim . Hangisinde iyi performans alırım sorusunu kendine sormalısın sanki...
Doğru söylüyorsunuz 144hz monitor almaya çalışayım ilkve ssd su630 ve hdd barracuda konusunda siz ne düşünüyorsunuz

SU630 değilde sanırım SU650 olan sorunlu versiyondu.

Yinede teknoloji biraz şans işi garanti olduktan sonra değiştirilecektir. Paran neyse o kadar sistem kuracağından alınabilir derim.

Bütcemi o zaman zorlamamak icin yazdıgim sistemu 8gb 3000 mhz li ramle degiştirip 50 tl daha ucuz oluyor ve 144 hz dedigin monitörü almayı deneyeyim gigabyte b450m s2h mı msi b450m pro-vdh plus arasında çok fark varmidir arasinda 130 tl fark var sadece

Ryzen sistemlerde RAM'in Dual Channel olması performansı en az 1.5 kat arttırır. Ya 2x8 yap RAM'leri ya da ben 8gb RAM'in üstüne çıkmam dersen 2x4 yap, sana önerim 2x8 yapman olacaktır çünkü güncel oyunlar 8gb'tan fazla RAM kullanıyorlar.
Bu arada anakartta hangisi ucuzsa onu al, 130tl'lik bir farka değmeyecektir. O işlemci ile overclock yapmayacağını düşünüyorum.

Msi b450m pro-vdh plus la gigabyte b450m s2h performans farki yoksa ucuz olanı alırım olur.beb 8 gb alıcam suanlik ama daha sonra 8 gb daha koyucam yanina o yüzden suanlik 8 yater diye düşünüyorum 4-5 ay boyunca. O.C. yapmayi düşünmüyorum dual ran 1.5 kat baya iyi para bulursam 2 aya bile almayi denerim
Dadg2 kasayı corsair spec-delta yapmış 3999 tl yapmış ram 8 i dirince 3750 denk geliyor sappire pulse rx590 mı yoksa gigabyte rx 590 gaming mi

Son düzenleme:
Gigabyte rx590 daha iyidir bence hem ram 8 düşürünce senindediginden 5 tl daha az 5 tl ye 5 tl daha koy oem key alırsın

O zaman sipariş vereyim gigabyte ud 240 gb mi adata su630 240 gb mı samsung 860 evo 240 gb mı samsung 100 tl daha pahalı
3745 tl adatalı
Acil cevaplayin ona gore alicam gigabayt rx590 gaming ve sappire rx pulse590

1660 veya bütçe dahilinde 1660ti varsa seçmen daha iyi, Sapphire Nitro+ ve Nitro+ Special Edition modelleri iyi, ben olsam Pulse tercih etmezdim onun yerine Gigabyte daha iyi bir seçim olacaktır ama Nitro+ varsa sapphire tercih edilir.
Bu şartlarda Gigabyte daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…