Haklısınız ben de 1 ms monitör kullanıyorum FreeSync açınca 7 ms oluyor ancak yine de hissedilir bir fark yok ki arkadaş oyun oynayacağım tarzı bir şey belirtmediği için çok detaya girmedim.
Ben ya 60 Hz ya da 75 Hz alacağım, GTX 1070TI veya 1080 alacağım için, 1080p 60 FPS oynamak istiyorum çoğu oyunu, o yüzden 75 Hz düşünüyorum, hem FPS oyuncusu olmadığım için, 144 Hz bana fazla gelir gibime geliyor.
TN panellerin multiplayer oyunlar için iyi olduğu bariz bir gerçek. Fakat VA panellerin oyun için "iyi" olduğunu neye dayanarak yazdınız? VA panellerdeki aşırı ghosting sorunundan haberiniz var mı?
İlk izlenim olarak: Renk kalitesi çok iyi. Herhangi bir ölü piksel vs yok. Yanlardan çok hafif bi ışık sızması var ama sadece test ederken gördüm. Onun haricinde kullanırken göz tırmalayan bir yapısı yok. Sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım.
VA paneldeki ghosting problemine karşın yapılabilecek ayarlamalar var. Online oyunlarda çok da başarılı olmasa da renkleri gösterişi sebebiyle single oyunlarda öneriyorum.
LS24R350FHMXUF modelini bugün sipariş verdim. Samsung'un kendi sitesinden aldım. İade seçenekleri daha iyi duruyor. Geldiği zaman buraya yazarım.
İlk izlenim olarak: Renk kalitesi çok iyi. Herhangi bir ölü piksel vs yok. Yanlardan çok hafif bi ışık sızması var ama sadece test ederken gördüm. Onun haricinde kullanırken göz tırmalayan bir yapısı yok. Sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım.
Monitör çerçevesiz olarak geçiyor. Sizden ricam açık renkli bir görüntü açıkken bir foto çekip koyabilir misiniz? Böylece çerçeve inceliğini görebilirim.