F francisco77 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #11 BerkayZ87 dedi: Hissedersin. Sadece masaustunde imlec hareketi yapsan bile hissediyorsun. Genişletmek için tıkla... peki wot gibi bir tank oyununda bu fark bariz şekilde hissedilir mi?
BerkayZ87 dedi: Hissedersin. Sadece masaustunde imlec hareketi yapsan bile hissediyorsun. Genişletmek için tıkla... peki wot gibi bir tank oyununda bu fark bariz şekilde hissedilir mi?
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #12 Ben geçtim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder.
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.629 Çözümler 24 6 Mayıs 2024 #13 Kaliteyi arttırınca değil de düşüğe maruz kalınca daha çok fark ediyorsunuz. Tabi alacağınız monitörün paneli, kontrastı-pixelleri daha iyi olursa o zaman görüntü kalitesinde ayrıca fark hissedersiniz o ayrı.
Kaliteyi arttırınca değil de düşüğe maruz kalınca daha çok fark ediyorsunuz. Tabi alacağınız monitörün paneli, kontrastı-pixelleri daha iyi olursa o zaman görüntü kalitesinde ayrıca fark hissedersiniz o ayrı.
M mehmetburak Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 6 Mayıs 2024 #14 Hayatında hiç bu kadar fark yaşamamış hissedebilirsin hocam öyle diyeyim.
swaron Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mayıs 2024 #15 francisco77 dedi: Peki WoT gibi bir tank oyununda bu fark bariz şekilde hissedilir mi? Genişletmek için tıkla... WoT yavaş oyun FPS gibi çok fazla etki etmez ama hissedersin yine de.
francisco77 dedi: Peki WoT gibi bir tank oyununda bu fark bariz şekilde hissedilir mi? Genişletmek için tıkla... WoT yavaş oyun FPS gibi çok fazla etki etmez ama hissedersin yine de.