75 inch QLED TV vs 65 inch OLED TV

atre1d3s

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni taşınacağım evim için yeni bir teleizyon düşünüyorum. Kafamda net bir model algısı yok fakat fiyat olarak büyük farklar olmadan aynı mantığa geliyorlar. Hatta 75 inch QLED daha bile uyguna geliyor bazı durumlarda. Siz ne önerirsiniz? Belirli olarak buna dikkat et dediğiniz bir durum veya önerebileceğiniz direkt modeller varsa çok minnettar olurum. Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni taşınacağım evim için yeni bir teleizyon düşünüyorum. Kafamda net bir model algısı yok fakat fiyat olarak büyük farklar olmadan aynı mantığa geliyorlar. Hatta 75 inch QLED daha bile uyguna geliyor bazı durumlarda. Siz ne önerirsiniz? Belirli olarak buna dikkat et dediğiniz bir durum veya önerebileceğiniz direkt modeller varsa çok minnettar olurum. Teşekkürler!
Yanlış hatırlamıyorsam OLED ekran daha iyi. Bizde 2 hafta önce televizyon aldık. QLED sanırsam bizim ekran. Arkadaşımın evine sık sık gidiyorum ve onlarda da OLED var. OLED ekran daha canlı daha sakin bir ekranı var. Karar tabii sizde bitiyor. Onların da ekranı küçük. (Büyük ekranlı televizyonlarında tadı başka) :D

İmkânınız varken 75 inch şart değilse kesinlikle OLED dışı tercih etmeyin. Bütçeniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı