Kablonet altyapım desteklemiyor, Millenicom 33 gösteriyor 35lik tarife 80 lira pahalı, Netspeed çok övülüyor 24 mbps alabiliyormuşum 35 mbps paketleri 76 şuanki tarife le aynı neredeyse güvenli liman olarak görüyorum, TürkNet 50 mbps gösteriyor 76 liraya eğer sıkıntı çıkmazsa çok iyi fakat müşteri hizmetleri konusunda ciddi şikayetler var. Netspeed vs TürkNet arasında kaldım.
Ben de NetSpeed ile Millenicom arasında kaldım. Millenicom da Eylül de başvurunca ilk ay fatura bedava ayrıyeten arkadaşını getir kampanyasıyla bir ay daha bedava ama kurulum ücreti 120 tl. Diğerler firmalarda 70-75 tl civarında.
Peki. Bazı arkadaşlar modem arayüzünden alabilecekleri maksimum değerleri paylaşmışlar ben de nasıl bakabilirim o kısma altyapı ve alınabilecek hız hakkında daha doğru bilgi veriyormuş zannedersem o kısım.
Şu an Türk Telekom 24 Mbhz VDSL kotasız tarifesi kullanıyoruz ve ayın 25'inde taahhütümüz bitiyor. Yeni tarife fiyatları çok uçuk olduğu için başka bir ISS'ye geçmeyi planlıyoruz. Sorun yaşamayacağımız, kafamız rahat kullanabileceğimiz, sorun olursa da kolay bir şekilde çözebileceğimiz bir ISS arıyoruz. Sabit hat olmadan kullanacağız. Teşekkürler.
Şu an kullandığımız modem: VMG3312-B10B
Maximum bütçe: 75 Lira
Minimum hız: 24 Mbhz
Kota: Sınırsız
dostum ben tek başıma interneti kullanıyorum vodafone fiber aylık 71 tl 16 mbps gayette memnunum lol de felan 14 ms alıyorum internet hızı da iyi gta v 6 saatte indirdim
Türknet kullanıyorum memnunum bir sıkıntı çıkarmadı 1 yıldır ama bir sorun çıksa arayacağın birisi yok. Mesaj atıyosun online işlemlerden sana 1-2 güne geri dönüş yapıyorlar.
Zaten adamlar bunu kendileride belirtiyor bu kadar uygun fiyata bu hizmeti vermemizin sebebi böyle şeylerden kısmamız diyorlar. Yinede siz bilirsiniz.
dostum ben tek başıma interneti kullanıyorum vodafone fiber aylık 71 tl 16 mbps gayette memnunum lol de felan 14 ms alıyorum internet hızı da iyi gta v 6 saatte indirdim
Kablonet bulunduğum şehirde olmadığı için Vodafone seçtim. Vodafone çalışanıyım zaten. 30mbps ilk 12 ay 85 son 12 ay 105₺.Ayrıca ilk 6 ay hattımın desteklediği en yüksek hızı alacağım(81mbps).sizlere de öneririm
Türknet'e geçmenizi tavsiye ediyorum.Fakat ben de şu anda Türknet'e geçiş yapıyorum ve işlemler uzun sürüyor. 6 gündür bekliyorum ama işlemler daha başlamadı bile. Geçiş sırasında sabırlı olmanız gerekiyor.
Kablonet bulunduğum şehirde olmadığı için Vodafone seçtim. Vodafone çalışanıyım zaten. 30mbps ilk 12 ay 85 son 12 ay 105₺.Ayrıca ilk 6 ay hattımın desteklediği en yüksek hızı alacağım(81mbps).sizlere de öneririm
Türknet'e geçmenizi tavsiye ediyorum.Fakat ben de şu anda Türknet'e geçiş yapıyorum ve işlemler uzun sürüyor. 6 gündür bekliyorum ama işlemler daha başlamadı bile. Geçiş sırasında sabırlı olmanız gerekiyor.