Xenoric Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 30 17 Haziran 2021 #1 TurkNet'in özgür iletişim 35 paketini kullaniyordum. En son gelen zam ile oturduğum dairenin 75Mbps özgür iletişim paketini gördüm. Bu pakete yükseltme yaparsam bu hızı alabilir miyim? Pek emin değilim. Modem bilgilerini bırakıyorum.
TurkNet'in özgür iletişim 35 paketini kullaniyordum. En son gelen zam ile oturduğum dairenin 75Mbps özgür iletişim paketini gördüm. Bu pakete yükseltme yaparsam bu hızı alabilir miyim? Pek emin değilim. Modem bilgilerini bırakıyorum.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.503 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 Bu değerlerle mevcut pakette kalman yararına olur, 75Mbps alamazsın. Ben 75Mbps'yi çok rahat alıyorum değerlerim aşağıda.
Bu değerlerle mevcut pakette kalman yararına olur, 75Mbps alamazsın. Ben 75Mbps'yi çok rahat alıyorum değerlerim aşağıda.
Xenoric Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 30 17 Haziran 2021 #3 anladığım kadarıyla desteklemiyor buna rağmen neden satiyorlar acaba ? paket yerinde görüyorum ve birden fazla kez mail olarak mesaj aldım.
anladığım kadarıyla desteklemiyor buna rağmen neden satiyorlar acaba ? paket yerinde görüyorum ve birden fazla kez mail olarak mesaj aldım.