Hocam emin misiniz? Hat zayıflamasında 20db ve altı mükemmel kabul ediliyor. En azından Technopat'ta yer alan rehber bunu söylüyor.Total attenuation.
Yazan kısım 13 ve üzeri olursa yüksek oluyor.
Ben sana laf anlatamıyorum bana ezber konuşuyorsun, muhtemelen konu hakkında hiçbir fikrin yok. Boş ver, sen haklısın.Hat değerlerini söylüyorum bakarsan anlarsın dostum ayrıca müşteri hizmetleri tanımlamada hata yok diyor neyini anlamıyorsun söyler misin?
Hocam emin misiniz? Hat zayıflamasında 20dB ve altı mükemmel kabul ediliyor. En azından Technopat'ta yer alan rehber bunu söylüyor.
Sana 75/15 tanımlandığı nerede yazıyor dedim, yazdığını tekrar yaz demedim. Tanımlamanın yapıldığı yeri at bana.
> Hat değerlerinizi kontrol ettiğimde bir problem mevcut değildir alt yapı desteğiniz 75 mbps kadar desteklemektedir. Fakat modeme gelen anlık hız değeriniz 35 mbps kadardır. Sizler şuan 75 mbps kullanımı sağladığınız için interneti verimsiz kullanmanıza etki etmektedir kullanım sağladığınız paket hızınızı 35 mbps kadar düşürerek daha verimli internet kullanımı sağlayabilirsiniz. bunu yazdı müşteri temsilcisiSana 75/15 tanımlandığı nerede yazıyor dedim, yazdığını tekrar yaz demedim. Tanımlamanın yapıldığı yeri at bana.
Ben sana laf anlatamıyorum bana ezber konuşuyorsun, muhtemelen konu hakkında hiçbir fikrin yok. Boş ver, sen haklısın.
Dostum dediğim gibi sana 75mbps tanımlamamışlar ve 35mbps kullandırtıyorlar, şuanda muhtemelen 75mbps kullanmak için 35mbspe nazaran fazladan para ödüyorsun. Sana tavsiyem alt yapını düzelttirecek durumun yok ise 35mbps değerinde bir pakete geç taahhütlü bir şekilde anlaşmadıysan. Kutudan evine gelen internet iletiminde zayıflık olduğu için 75mbps kullanmaya çalıştığında kopmalar veya laglanmalar olacaktır, yan odadan bile internet çekmeyecektir. İşin özeti ya alt yapını yaptır ya da boş para ödememek adına 75mbps internetini 35mbps bir paket ile değiştir.> Hat değerlerinizi kontrol ettiğimde bir problem mevcut değildir alt yapı desteğiniz 75 mbps kadar desteklemektedir. Fakat modeme gelen anlık hız değeriniz 35 mbps kadardır. Sizler şuan 75 mbps kullanımı sağladığınız için interneti verimsiz kullanmanıza etki etmektedir kullanım sağladığınız paket hızınızı 35 mbps kadar düşürerek daha verimli internet kullanımı sağlayabilirsiniz.
Dostum dediğim gibi sana 75Mbps tanımlamamışlar ve 35Mbps kullandırtıyorlar, şu anda muhtemelen 75Mbps kullanmak için 35mbspe nazaran fazladan para ödüyorsun. Sana tavsiyem alt yapını düzelttirecek durumun yok ise 35Mbps değerinde bir pakete geç taahhütlü bir şekilde anlaşmadıysan. Kutudan evine gelen internet iletiminde zayıflık olduğu için 75Mbps kullanmaya çalıştığında kopmalar veya laglanmalar olacaktır, yan odadan bile internet çekmeyecektir. İşin özeti ya alt yapını yaptır ya da boş para ödememek adına 75Mbps internetini 35Mbps bir paket ile değiştir.
Tamamdır 35mbps pakete geçiş yapacağım oyun oynayan birisiyim uploadım kaç olur pekiDostum dediğim gibi sana 75mbps tanımlamamışlar ve 35mbps kullandırtıyorlar, şuanda muhtemelen 75mbps kullanmak için 35mbspe nazaran fazladan para ödüyorsun. Sana tavsiyem alt yapını düzelttirecek durumun yok ise 35mbps değerinde bir pakete geç taahhütlü bir şekilde anlaşmadıysan. Kutudan evine gelen internet iletiminde zayıflık olduğu için 75mbps kullanmaya çalıştığında kopmalar veya laglanmalar olacaktır, yan odadan bile internet çekmeyecektir. İşin özeti ya alt yapını yaptır ya da boş para ödememek adına 75mbps internetini 35mbps bir paket ile değiştir.
Tamamdır 35Mbps pakete geçiş yapacağım oyun oynayan birisiyim uploadım kaç olur peki.
Upload konusunda bir şey diyemiyorum fakat görünüşe göre yayın açmayacaksan problem olacak seviyede olmayacaktır fakat yayın açacaksan düşük bitrate ile de açsan ping yapabilecek gibi duruyor.Tamamdır 35mbps pakete geçiş yapacağım oyun oynayan birisiyim uploadım kaç olur peki