M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 20 Haziran 2022 #11 southwest dedi: 80 Mbps'in ne olduğundan bir fikrin olduğunu sanmıyorum, inanmıyorsan Speedtest'te çıkan sonucun ile Steam'de saniyede kaç MB indirdiğini kıyaslayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yanlış işlem yapmışsınız, 4 dakikaya yakın sürede iniyor. İndirdiğiniz sunucu ile alakalı bir durum var gibi duruyor. İnternet hızınızda bir sıkıntı yok.
southwest dedi: 80 Mbps'in ne olduğundan bir fikrin olduğunu sanmıyorum, inanmıyorsan Speedtest'te çıkan sonucun ile Steam'de saniyede kaç MB indirdiğini kıyaslayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yanlış işlem yapmışsınız, 4 dakikaya yakın sürede iniyor. İndirdiğiniz sunucu ile alakalı bir durum var gibi duruyor. İnternet hızınızda bir sıkıntı yok.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 22 Haziran 2022 #12 T.t dedi: Sitede sınırlandırma olabilir. Kaçak mı indiriyorsunuz? Yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorunu dün çözdüm sizin sayenizde fakat çözüm olarak işaretleyemiyorum?
T.t dedi: Sitede sınırlandırma olabilir. Kaçak mı indiriyorsunuz? Yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorunu dün çözdüm sizin sayenizde fakat çözüm olarak işaretleyemiyorum?
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 23 Haziran 2022 #13 @İlhan yalçın Yorumuna rapora bas oradan da çözüme bas yolla.