75 Mbps pakette 59 Mbps hız almak normal mi?

karahfz26

Femtopat
Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar. Türk Telekom'da 75 Mbps bir pakete geçtim fakat aldığım download 59 upload ise 10 ulaşılabilir upload hızım 28940 Kbps download ise 73764 Kbps müşteri hizmetlerini aradığımda altyapıda bir sorun olmadığını değerlerin iyi olduğunu söylediler ama bu kadar düşük upload ve download almam sizce normali?

Dosya Ekleri

• IMG_2782.png
    IMG_2782.png
    81,9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Türk Telekom'da 75 Mbps bir pakete geçtim fakat aldığım download 59 upload ise 10 ulaşılabilir upload hızım 28940 Kbps download ise 73764 Kbps müşteri hizmetlerini aradığımda altyapıda bir sorun olmadığını değerlerin iyi olduğunu söylediler ama bu kadar düşük upload ve download almam sizce normali?

Çıkan sonucu buraya atar mısın hocam.

Emin misiniz 60 Mbps bile göremiyorum arada 15-16 Mbps fark var.

Sorgulama yapıp detay sorgulama tıklayıp çıkanı atar mısın?

Sorgulama yapıp detay sorgulama tıklayıp çıkanı atar mısın?
buyrun

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    44,6 KB · Görüntüleme: 37
SNR değeri için 6-7 sınır değerlerdir. Seninki 8 civarı yani iyi sayılır. Daha da düşürmemek için 63 Mbps hız ile sınırlamışlar. Yani hızını 73 olarak değil 63 Mbps olarak düşünmen lazım. Sen de 63'ten 59 alıyorsun. Sonuç olarak herhangi bir sorun yok ortada, rahat ol.

SNR değeri için 6-7 sınır değerlerdir. Seninki 8 civarı yani iyi sayılır. Daha da düşürmemek için 63 Mbps hız ile sınırlamışlar. Yani hızını 73 olarak değil 63 Mbps olarak düşünmen lazım. Sen de 63'ten 59 alıyorsun. Sonuç olarak herhangi bir sorun yok ortada, rahat ol.
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim peki bu sınırlandırmayı kaldırabilirmiyim? çünkü sürekli oynadığım online oyunda ağ sorunu diye hata veriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı