Yeterli(Bana Göre). Ben eski evimde 75 Mbps kullanıyordum ve gerek Steam gerek farklı platformlardan yeterince hızlı indiriyordum her şeyi. Bizimkiler 4K Film izlerken ben arkada indirim yapıyordum film hafif takılarak ilerliyordu ama sorun yapmıyordu.
Yeterli(Bana Göre). Ben eski evimde 75 Mbps kullanıyordum ve gerek Steam gerek farklı platformlardan yeterince hızlı indiriyordum her şeyi. Bizimkiler 4K Film izlerken ben arkada indirim yapıyordum film hafif takılarak ilerliyordu ama sorun yapmıyordu.
Şu an 50 kullanıyorum. Upload 8 gösteriyor. İndirme yaparken evin tüm interneti resmen gidiyor gibi oluyor kimse kullanamıyor ama 75'te bu sorunu yaşamadım ve 10-11 ile Steam üzerinden indirme yapıyordu.
Şu an 50 kullanıyorum. Upload 8 gelsede Steam üzerinden 5 ile indiriyor. İndirme yaparken evin tüm interneti resmen gidiyor gibi oluyor kimse kullanamıyor ama 75'de bu sorunu yaşamadım ve 10-11 ile Steam üzerinden indirme yapıyordu.