S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #11 JohnConstantine dedi: Peki teşekkür ederim, ben Inca alayıp, belki bende problem çıkarmaz, belki de daha erken problem oluşturur, garantiye gönderirim biter Genişletmek için tıkla... Bence attığım Philips mouse'u alın. Hem DPI'ı daha yüksek, hem daha kaliteli. Inca alıp riske girmeye değmez.
JohnConstantine dedi: Peki teşekkür ederim, ben Inca alayıp, belki bende problem çıkarmaz, belki de daha erken problem oluşturur, garantiye gönderirim biter Genişletmek için tıkla... Bence attığım Philips mouse'u alın. Hem DPI'ı daha yüksek, hem daha kaliteli. Inca alıp riske girmeye değmez.
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Bence attığım Philips mouse'u alın. Hem DPI'ı daha yüksek, hem daha kaliteli. Inca alıp riske girmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Görünüş için alıyorsanız eğer orasını bilemem. Ama 1 yıl kesin dayansın diyorsanız Philipsten başka bir seçeneğiniz yok.
Samotne Ciasteczka dedi: Bence attığım Philips mouse'u alın. Hem DPI'ı daha yüksek, hem daha kaliteli. Inca alıp riske girmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Görünüş için alıyorsanız eğer orasını bilemem. Ama 1 yıl kesin dayansın diyorsanız Philipsten başka bir seçeneğiniz yok.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 29 Haziran 2020 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Bence attığım Philips mouse'u alın. Hem DPI'ı daha yüksek, hem daha kaliteli. Inca alıp riske girmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Philips SPK9404 modelini önerir misiniz peki, arada 5 ₺ var sadece, içe kıvrımlı bir de bu. Düzeltme, dpi değerleri düşükmüş, bahsettiğiniz ürünü alıyorum, teşekkürler.
Samotne Ciasteczka dedi: Bence attığım Philips mouse'u alın. Hem DPI'ı daha yüksek, hem daha kaliteli. Inca alıp riske girmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Philips SPK9404 modelini önerir misiniz peki, arada 5 ₺ var sadece, içe kıvrımlı bir de bu. Düzeltme, dpi değerleri düşükmüş, bahsettiğiniz ürünü alıyorum, teşekkürler.
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #14 JohnConstantine dedi: Philips SPK9404 modelini önerir misiniz peki, arada 5 ₺ var sadece, içe kıvrımlı bir de bu. Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklinize uyuyorsa alabilirsiniz. Philips iyidir.
JohnConstantine dedi: Philips SPK9404 modelini önerir misiniz peki, arada 5 ₺ var sadece, içe kıvrımlı bir de bu. Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklinize uyuyorsa alabilirsiniz. Philips iyidir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #15 JohnConstantine dedi: Philips SPK9404 modelini önerir misiniz peki, arada 5 ₺ var sadece, içe kıvrımlı bir de bu. Genişletmek için tıkla... Evet öneririm. El şeklinize uyuyorsa alabilirsiniz.
JohnConstantine dedi: Philips SPK9404 modelini önerir misiniz peki, arada 5 ₺ var sadece, içe kıvrımlı bir de bu. Genişletmek için tıkla... Evet öneririm. El şeklinize uyuyorsa alabilirsiniz.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #16 "Gamepower bane" diyecektim ki fiyatı 67 TL'den 190 TL'ye çıkmış :/
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #17 marasl1 dedi: "Gamepower bane" diyecektim ki fiyatı 67 TL'den 190 TL'ye çıkmış :/ Genişletmek için tıkla... İyiki de fiyatı artmış zaten. Ürün ve marka iyi değil.
marasl1 dedi: "Gamepower bane" diyecektim ki fiyatı 67 TL'den 190 TL'ye çıkmış :/ Genişletmek için tıkla... İyiki de fiyatı artmış zaten. Ürün ve marka iyi değil.
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #18 marasl1 dedi: "Gamepower bane" diyecektim ki fiyatı 67 TL'den 190 TL'ye çıkmış :/ Genişletmek için tıkla... Şaka gibi. 1 ay önce 100 TL idi. Samotne Ciasteczka dedi: İyiki de fiyatı artmış zaten. Ürün ve marka iyi değil. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Pahalı olan her şeyin kaliteli olmadığını kanıtlıyor. ☺ Esat kardeşim üzgün atmışsın ama bunlar gerçekler. Sadece ışıklandırmaya önem veriyorlar ve bilmeyen insanları kaliteli diye yutturuyorlar. Önemli olan sensördür.
marasl1 dedi: "Gamepower bane" diyecektim ki fiyatı 67 TL'den 190 TL'ye çıkmış :/ Genişletmek için tıkla... Şaka gibi. 1 ay önce 100 TL idi. Samotne Ciasteczka dedi: İyiki de fiyatı artmış zaten. Ürün ve marka iyi değil. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Pahalı olan her şeyin kaliteli olmadığını kanıtlıyor. ☺ Esat kardeşim üzgün atmışsın ama bunlar gerçekler. Sadece ışıklandırmaya önem veriyorlar ve bilmeyen insanları kaliteli diye yutturuyorlar. Önemli olan sensördür.