75 ortalama 85'e çıkartılabilir mi?

EmreBey123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim 75 ortalamam var, çoğu dersim 70-80'lerde, iki dersim 50, bunlar ilk sınavlar ikinci sınavlar daha açıklanmadı ama fizik çok kötü geçti, ilk fizik notum 80, ikinciden 20-30 alırım, belki hoca performansı yüksek verebilir, bunlara rağmen ortalamayı 85 yapabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, benim 75 ortalamam var, çoğu dersim 70-80'lerde, iki dersim 50, bunlar ilk sınavlar ikinci sınavlar daha açıklanmadı ama fizik çok kötü geçti, ilk fizik notum 80, ikinciden 20-30 alırım, belki hoca performansı yüksek verebilir, bunlara rağmen ortalamayı 85 yapabilir miyim?

Kaçıncı sınıfsınız?

kral afedersin de ne kadar saçma bir konu açmışsın.Bak açıklıyorum ders saati yüksek olan ders notunu yükseltir,baya yükseltir.2 saatlik dersden çok bişey bekleme.Ayrıca belki bilmiyon diye soyluyorum. 10 saatlik olan bir dersin sözlü notları,2 saatlik dersin ortalamasından fazla etki edebiliyor.Yani foruma bu konuyu açmanız çok saçma olmuş.

Kral affedersin de ne kadar saçma bir konu açmışsın. Bak açıklıyorum ders saati yüksek olan ders notunu yükseltir, bayağı yükseltir. 2 saatlik dersden çok bir şey bekleme. Ayrıca belki bilmiyon diye soyluyorum. 10 saatlik olan bir dersin sözlü notları, 2 saatlik dersin ortalamasından fazla etki edebiliyor. Yani foruma bu konuyu açmanız çok saçma olmuş.

Eğer sayısalsa fizik 4 saat oluyor ve 12. sınıfsa bu çok daha fazla etkiler çünkü ders sayısı azalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı