Satılık 75 TL'ye 512 GB USB Bellek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pokemon210

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde 6 tane Kingston ve 1 tanede HP marka USB bellek bulunmaktadır. Hiçbir sorunu yoktur. Kayseri'de iseniz deneyip alabilirsiniz. Şehir dışı ise kapıda ödeme ile alabilir ve gün içinde üründen memnun kalmadığınızda aynı adrese ürünü gönderebilirsiniz. Sanalpazar üzerinden ürünü satabilirim.

Ürünler orjinal Kingston marka 512 GB USB bellekler değildir. Ama 499 Gb olarak görüyor bilgisayar ve şuan 'h2testw' programı ile test ediyorum. Sonuçlar şu şekilde. 340 GB veri yazıldı içine, ortalama yazma hızı 4,5 MB/SN okuma hızı ise 16 MB/SN şeklindedir. Kapıda ödeme,Sanal pazar ile ödeme kabul etmekteyim. Ürün kargo da taşıma durumunda iken bir sıkıntı çıkarsa iade kabul ederim. Ama elinize aldıktan sonra yazma hızını beğenmezseniz iade kabul etmem çünkü tüm bilgileri burada verdim.

j5LNAW.jpg
0q8MkB (683 x 384).jpg
AmERqL (683 x 384).jpg
JYXo4Q.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hayırlı satışlar. USB bellekten birini almak isityorum ama içini doldurup gönderebilir misiniz? Bilgisayar oyunu ve film ile eğer olur derseniz benim isteğim bir listeyi yazayım elinizde olanlardan yükleyebilir misiniz? snldny15@hotmail.com dan iletişime geçebiliriz.

Bu fiyata böyle bir ürün müthiş bence. Satışa koyduğum bir işlemci var. Satıldığı anda bir tane ben de almak isterim. İyi satışlar dilerim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı