%75 üzeri klavye boyutlu Türkçe Rapid Trigger klavye önerisi

DaFrenzyGuy

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşılacağı gibi Türkçe Rapid Trigger klavye önerisi lazım. Bütçe hiç önemli değil, klavye boyutu %75 veya üzeri olmalı. Klavye düzeni Türkçe Q olmalı veya Türkçe değil ise tuşları Türkçe tuşlarla kolayca değiştirilebilir olmalı. Marka kalitesiz olmadığı sürece sıkıntı yok.

Sadece Monster'ın bu özelliklere uyan klavyelerini bulabildim. Monster'ı da bildiğiniz üzere kalitesiz buluyor birçok kişi.

Butce nedir?

Bütçe önemli değil 10000₺ de olur 100₺ de olur.
Bu klavyelerin ikisi de ingilizce diziliş. Sonradan tuşları Türkçe'ye mi çevirmek lazım? Ayrıca Akko klavyenin siyahı var mı?

Eğer yurt dışından veya 2. el falan bulur isen 80he bakabilirsin.

İfadeler: kxy
Sanırım glorious gmmk 3 he alacağım, hem türkçe hem rapid trigger hem %75 hem de siyah. Zaten kablosuz dememiştim. Yine de yardımcı olan herkese teşekkürler. Daha iyi klavye önerisi olan varsa ekleyebilir.

Sanırım glorious gmmk 3 he alacağım, hem türkçe hem rapid trigger hem %75 hem de siyah. Zaten kablosuz dememiştim. Yine de yardımcı olan herkese teşekkürler. Daha iyi klavye önerisi olan varsa ekleyebilir.

Fiyatini hakeden bir klavye degil. Onermiyoruz o yuzden. Atilanlar cok daha iyi.

Sanırım Glorious gmmk 3 he alacağım, hem Türkçe hem Rapid trigger hem %75 hem de siyah. Zaten kablosuz dememiştim. Yine de yardımcı olan herkese teşekkürler. Daha iyi klavye önerisi olan varsa ekleyebilir.

Programı bozuk çalışmıyor ışıkları manuel yaparsın belki ama Hz ve tuş ayarlarını yapamazsın. Daha 2 hafta önce iade ettim gmmk3 olan modelini düz. Adamlar 1 yıldır hala bir programı yapamamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…