%75 üzeri klavye önerisi

Bütçe
800-1800

SlayerTurtle

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Klavye lazım %60 klavyelerden istemiyorum çok pahalı olmazsa iyi olur kaliteli olsun sağ ol.

Fp olsun

Son düzenleme:
Hocam bunları buldum (% olaylarını çok bilmiyorum kusura bakma.):

Hocam bunları buldum (% olaylarını çok bilmiyorum kusura bakma.):
[
Klavye lazım %60 klavyelerden istemiyorum çok pahalı olmazsa iyi olur kaliteli olsun sağ ol.
Bütçe 2200'e çıkarsa Rk75 öneririm. AIGO100 kodu ile 100 TL indirim alabilirsiniz Aigo klavyelere de göz atabilirsiniz.
Tam klavye şartsa sanırım Aigo100'lerin sadece blue switchlisi kalmış 100 TL kodu olmadan almak isterseniz Gamegaraj sitesine bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Rampage, Gamepower gibi markalardan uzak durun. Dediğim gibi Aigo klavyelere bakabilirsiniz. Gamegaraj linklerinde kod çalışmıyor sadece Hawkgaming'e özel.
%80 olmasına tamamsanız Hawkgaming'den Aigo87 alabilirsiniz.

Hocam babam bu tarz sitelerden almaz hepsibuarada veya trendyol varsa onların linkini atarmısınız

Hocam bide ne zaman klavye bulsam her zaman kötü diyorlar yaklaşık 30 klavyeden böyle vazgeçtim arkadaş bu piyasada kaliteli klavye yokmu yav birtanesi diyo membram biri diyo o kadar para verilmez herkez başka bişe öneriyo

Hocam bumu
Aktif kullandığım XPG Summoneri önerecektim de stoklarda yok.

Aynen SilverSwitch olanı 1399TL-1499TL bandında dolanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…