%75 veya TKL manyetik klavye önerisi

Bütçe
8000

Maykk

Centipat
Daha fazla  
Fazla mekanik klavye deneyimim yok. Manyetik switch klavyelerle ilgili de dayanıklılık problemlerinden yakınan yorumlara çok denk geldim ve yabancıların birçoğu da SS Apex Pro gibi modellerde bir switch'te problem yaşadığında komple servise göndermek zorunda olmasından yakınmış. Sanırım Wooting bu sıkıntıyı aşmış, ancak Wooting 80HE de bütçemin fazlasıyla üstünde kalıyor. Yazılımı ve dayanıklılığının yüksek olması benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

%60 uygunsa RS6 al gec.

%60 uygunsa RS6 al gec.

Wraith çok çabuk bozuluyor diyorlar. Siz satın alıp kullandıysanız bilgi verebilir misiniz?

Şu an kullandığım klavyenin TKL halidir bu klavye ergonomik bir yapıya sahip.

Wraith çok çabuk bozuluyor diyorlar. Siz satın alıp kullandıysanız bilgi verebilir misiniz?

Şu an kullandığım klavyenin TKL halidir bu klavye ergonomik bir yapıya sahip.

Attiginiz klavye rezil ve membrane bir klavye yani mekanik degil. Ayriyeten attigim klavyeler Wraith in urunu degil. Ayrica Wraithin kendi W75 klavyeside kendi butcesinde gayet iyi.

Attiginiz klavye rezil ve membrane bir klavye yani mekanik degil. Ayrıyeten attigim klavyeler Wraith'in urunu degil. Ayrica Wraith'in kendi W75 klavyeside kendi butcesinde gayet iyi.

Doğrudur hocam lakin Wraith sitesindeki ekipmanlar çok çabuk arızalanıyor diye duymuştum bende kendiminkinin iyi bir klavye olduğunu söylemiyorum.

Doğrudur hocam lakin Wraith sitesindeki ekipmanlar çok çabuk arızalanıyor diye duymuştum bende kendiminkinin iyi bir klavye olduğunu söylemiyorum.

Bu tamamen isim karalama hocam, bir kere Wraith'in sattığı ürünlerin %90'ı kendi markası değil ithal oluyor, yani Wraith ile alakasız.

%60 uygunsa RS6 al gec.
Low profile veya %60 düşünmüyorum ama attığınızdan yola çıkarak Nuphy Field 75HE modelini buldum aklıma yatabilecek. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı