hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Ekim 2021 #11 FahrenHite dedi: Ama 350 TL'ye gidip mekanik klavye almak daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Attığım ekipmanlar öyle zaten, hepsi istediğiniz gibi ve bütçenize uygun. Klavyeyi K552-R ile değiştirin sadece.
FahrenHite dedi: Ama 350 TL'ye gidip mekanik klavye almak daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Attığım ekipmanlar öyle zaten, hepsi istediğiniz gibi ve bütçenize uygun. Klavyeyi K552-R ile değiştirin sadece.
F FahrenHite Decapat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 129 11 Ekim 2021 #12 hadwiger dedi: Red Switch şartsa K3 Pro ya da Redragon K552-R'ye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ona da baktım. Onun nımerik tuş takımı ve bilek desteği yok. Sizce çok fark eder ni?
hadwiger dedi: Red Switch şartsa K3 Pro ya da Redragon K552-R'ye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ona da baktım. Onun nımerik tuş takımı ve bilek desteği yok. Sizce çok fark eder ni?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Ekim 2021 #13 FahrenHite dedi: Hocam şimdi ona da baktım. Onun nımerik tuş takımı ve bilek desteği yok. Sizce çok fark eder ni? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben numpadin tamamen yer israfı olduğunu düşünüyorum, alışması da kolay ayrıca. Bilek desteği için bir şey diyemem çünkü kişisel bir şey. Ama ben ihtiyaç duymuyorum.
FahrenHite dedi: Hocam şimdi ona da baktım. Onun nımerik tuş takımı ve bilek desteği yok. Sizce çok fark eder ni? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben numpadin tamamen yer israfı olduğunu düşünüyorum, alışması da kolay ayrıca. Bilek desteği için bir şey diyemem çünkü kişisel bir şey. Ama ben ihtiyaç duymuyorum.
F FahrenHite Decapat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 129 11 Ekim 2021 #14 Bir de DeathAdder V2 mi önerirsiniz Viper Mini mi?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Ekim 2021 #15 FahrenHite dedi: Bir de DeathAdder V2 mi önerirsiniz Viper Mini mi? Genişletmek için tıkla... İkisi özellik olarak aynı. Viper Mini simetrik, Deathadder V2 Mini ergo. Aradaki tek fark şekil yani.
FahrenHite dedi: Bir de DeathAdder V2 mi önerirsiniz Viper Mini mi? Genişletmek için tıkla... İkisi özellik olarak aynı. Viper Mini simetrik, Deathadder V2 Mini ergo. Aradaki tek fark şekil yani.
orcunfurkan19052008 Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #16 FahrenHite dedi: Ama 350 TL'ye gidip mekanik klavye almak daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Mekanik kullanmadım. Mekanik zorunluysa bilmiyorum.
FahrenHite dedi: Ama 350 TL'ye gidip mekanik klavye almak daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Mekanik kullanmadım. Mekanik zorunluysa bilmiyorum.