750-1000 TL M.2 SSD önerisi

Bütçe
1000

artista

Hectopat
Anakart
MSI B450M MORTAR MAX

Kargo ile aynı fiyata geliyor, 792 TL. Teşekkürler ilginiz için.
@BerkayZ87 teşekkür ederim, fakat okuma yazma hızından dolayı önerini eledim ayrıca TBW garanti ömrü diğerlerine göre çok daha düşük.

XPG 320 TBW.
PNY 170 TBW bunu da eliyorum. 40TL farkla XPG daha mantıklı geldi.
WD Black ile XPG yakın değerler alıyor garanti süreleri de hem yıl hem TBW olarak aynı denilebilir. Fiyattan dolayı sanırım XPG tercih edeceğim. Tavsiyelere yarına kadar açığım. Yarın büyük ihtimalle alırım.

Teşekkürler herkese tekrardan.
SAMSUNG 500GB 980 bunun fiyatı da iyi aslında SSD de RAM olmadığından bahsediliyor fakat sistemde kullanılan RAM'ın 64 MB civarında olduğundan bahsediliyor. Düşünceleriniz nedir?

Son düzenleme:
Merhaba, bende de aynı anakart var ben ilk PC toplarken 480 GB m2 nvme ssd aldım fakat şu an yetersiz kalıyor. Bir tane daha alacağım fakat anakartta 2 tane m2 nvmw yuvası var mı emin değilim. siz biliyor musunuz ? sitesinde baktım 2 x m2 slot yazıyor fakat ikisini de depolamaya ayıramıyorum gibi bişiler okudum yabancı forum sitelerinde. bilginiz var mı acaba ?

Merhaba evet 2 adet var 1 tanesi anakart tarafından yönetiliyor 1 tanesi işlemci tarafından. 2'sini de kullanabilirsiniz içiniz rahat olsun.
Sitesindeki bilgiye göre 2. slota takarsan pcı_e4 slotu devre dışı kalıyor.
@swingest sen hangi model M.2 kullanıyorsun, bende henüz almadım WD Black ile XPG arasında kaldım.

Eyv dostum cevap için.
Ben ilk alırken seçenek olarak sadece Crucial vardı 500 GB onu aldım. Gayet memnunum şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı. WD bir tık daha ön planda gibi duruyor okuduklarıma göre ama çok da farkedeceğini düşünmüyorum hangisi ucuz ise onu al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…