750-800 TL bütçe ile alınabilecek mouse önerisi

emree4125

Centipat
Daha fazla  
750-800 TL bütçe ile alınabilecek mouse önerebilir misiniz?

@Paper.C Hocam tam olarak neden önerileri beğenmediğiniz sorabilir miyim o bütçe içerisinde hangi mause alınmalı?

Hocam tam olarak neden önerileri beğenmediğiniz sorabilir miyim?

Sorabilirsin. Beğenmeme nedenim arkadaşlara özel değil. Bu modelleri öneren görünce beğenmedim tuşuna kafa atıyorum.

Şöyle anlatayım. Essential takoz gibi bir faredir, scroll sorunları kroniktir. Kişiye kısa yoldan scroll jumpinge merhaba dedirtir.

Yine G102-203 LS iyi bir model değildir. Önceki serisinde olduğu gibi içerisinde mercury sensör bile bulundurmaz.

Forumda neden alınmamalı rehberi bulunan nadide bir faremizdir.

Son düzenleme:
SS Prime alabilirsin. Öteki önerilen modellere bakma bile SS Prime rakibi değiller.

5 yıldır Logitech marka mouse kullanıyorum ve her zaman memnunum. Alacak kişiye kalmış. SteelSeries de kötü bir marka değil yani kişi hangisini isterse.

Çift tıklama sorunu yaşadığım zaman ise servise yollamıştım ve sorun düzelmişti. Bir kusuru yok. 203 ve 102 modelinin iki modeli de kullandım bir sorun görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift tıklama sorunu yaşadığım zaman ise servise yollamıştım ve sorun düzelmişti.

Ne, yok mu? Servise kargoda bir iki tur atsın hava alıp gelsin diye gönderdin herhalde.

203 ve 102 modelinin iki modeli de kullandım bir sorun gormedim.

İkisi aynı ürün zaten. Asya Avrupa isimlendirme farkı var. Sen bugüne kadar ikisini farklı modeller sanıyorsan işimiz var.

Bu arada fare alırken ve önerirken markaya değil modele bakılır. SteelSeries'in de kötü modelleri var. Üstünde SS logosu olunca bir ürün süper olmuyor.

Dostum, o kadar da mouse cahili değilim. 102 ve 203 modelinin aynı olduğunu biliyorum. Servise yolladım derken ürün yapıldı. Virgül koymamışım oraya. Dedim ki 102 ve 203 modeli güzel modeller ve bir kusurları yok. Ben yıllardır Logitech kullanıcısı olduğum için Logitech'e talibim. Yani bu da iOS kullanmaktan Android'e geçmek gibi düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:

Örneğin yersiz, konunun Android veya IOS'la ilgisi yok.

Fiyatlarına göre yeterli seviyede sensör barındırmıyorlar, çeşitli tıklama sorunlarına gebe durumdalar. Üstüne SS Prime gibi bir fare ile aynı fiyattan satılıyorlar. Kusura bakmayacaksın, aynı klasmanın ürünü değiller. Bunların yarı fiyatına daha iyi sensör barındıran ürünler satıldı, satılıyor. (?)

Argüman olarak "eggshape mouse seviyorum" deseydin inan seni anlayışla karşılardım. Fakat "Logitech'e talibim" gibi söylemler fanboyluğa kayıyor. Anlatırken ürünü olduğundan fazla büyütmenin bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…