750-800 TL ekran kartı önerisi

srtncnr

Hectopat
Uzun süredir kullandığım masaüstü bilgisayarımda ufak güncellemelere gitmek istiyorum.
İlk olarak ekran kartından başlamak istedim. Pek fazla oyunlarla alakam yok ancak DX11 ve üstü bir ekran kartı arıyorum. Malum ikinci el bir ekran kartı almak riskli bir iş olduğundan sıfır ama biraz daha düşük bir ekran kartı tercih edeceğim sanırım. Bu doğrultuda maksimum 750-800 liralık bir bütçeye uyacak ekran kartı önerileri bekliyorum..

Anakart ve işlemci modellerim ekteki görselde bulunuyor. Onların dışında 500W bir PSU'ya sahibim.

Dosya Ekleri

• sa.png
    sa.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 48
Uzun süredir kullandığım masaüstü bilgisayarımda ufak güncellemelere gitmek istiyorum.
İlk olarak ekran kartından başlamak istedim. Pek fazla oyunlarla alakam yok ancak DX11 ve üstü bir ekran kartı arıyorum. Malum ikinci el bir ekran kartı almak riskli bir iş olduğundan sıfır ama biraz daha düşük bir ekran kartı tercih edeceğim sanırım. Bu doğrultuda maksimum 750-800 liralık bir bütçeye uyacak ekran kartı önerileri bekliyorum.

Sıfır olarak RX 550 veya GT 1030 alabilirsiniz. Bütçeyi birazcık arttırabilirseniz RX 560'da alabilirsiniz.
İkince el olarak da RX 470, RX 570 veya 1050 Ti bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı