Saesong Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #11 DeathFire dedi: O monitörün artısı Display Port girişi var eksisi 21,5" ve fiyatı 50 TL fazla Vatandan karşılarştır diyerek özellik farklarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırma yaptım. LG daha ön planda idi. LG alamaya karar verdim. Teşekkür derim dostum.
DeathFire dedi: O monitörün artısı Display Port girişi var eksisi 21,5" ve fiyatı 50 TL fazla Vatandan karşılarştır diyerek özellik farklarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırma yaptım. LG daha ön planda idi. LG alamaya karar verdim. Teşekkür derim dostum.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.545 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 14 Aralık 2018 #12 Silinen üye dedi: Karşılaştırma yaptım. LG daha ön planda idi. LG alamaya karar verdim. Teşekkür derim dostum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın
Silinen üye dedi: Karşılaştırma yaptım. LG daha ön planda idi. LG alamaya karar verdim. Teşekkür derim dostum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın