750 bin TL araç önerisi

• Konuyu başlatan MrX24
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 129

MrX24

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller.
Eminevim üzerinden peşinatlı sistem ile araç alacağım, bütçe 750 bin TL, belki 800.
Aklımda Seat Ibıza 1.4 veya 1.2, Mazda 3, belki temizi bulunursa ki bulmak zor Audi A3 hatchback 1.4 TSI veya 1.6 var. (2010-2011 modellerden)
İlk şahsi aracım olacak, sanayiye sık sık gitmeyeceğim, tercihen hatchback ve manuel, biraz da eli yüzü düzgün genç işi, yakışıklı araç önerileriniz varsa bekliyorum. Keşke Seat Leona bütçe çıksa ama maalesef.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
🥇 Mazda 3
🥈 Seat ıbiza 1.4
🥉 Hyundai i30.
(Temizse) Audi A3.

Not:
İbiza olarak 1.4 tercih et bence 1.2'lerin motor bayık iç kalitede o kadar iyi değil, Mazda yakıt fazla ama sanayiye gitmeyim diyorsan en iyi kolay kolay arıza çıkarmaz, Audi önermem ilk araç olarak riskli olabilir temizi zor bulunuyor ama düşük km çok temizse olur belki, 2010 civarı araçta model değil temizlik önemli.
Ekspertiz + usta şart.
Km düşük diye atlama → bakımlı araç daha önemli, Clio bulursan oda güzel araç 11 sene kullandık 2023 modeli aşırı derece agrizada çıkarmadı soracağın bir şey olursa buradayım.

Arkadaşlar iyi sosyaller.
Eminevim üzerinden peşinatlı sistem ile araç alacağım, bütçe 750 bin TL, belki 800.
Aklımda Seat ıbıza 1.4 veya 1.2, Mazda 3, belki temizi bulunursa ki bulmak zor Audi A3 hatchback 1.4 TSI veya 1.6 var. (2010-2011 modellerden)
İlk şahsi aracım olacak, sanayiye sık sık gitmeyeceğim, tercihen hatchback ve manuel, biraz da eli yüzü düzgün genç işi, yakışıklı araç önerileriniz varsa bekliyorum. Keşke Seat Leona bütçe çıksa ama maalesef.

Fiat Punto 1.3 EVO bulursun güzel şekilde my Life bulursan bir de mükemmel olur bende dinamik vardı sattım araba arıyorum hala.

🥇 Mazda 3
🥈 Seat ıbiza 1.4
🥉 Hyundai i30.
(Temizse) Audi a3.

Not:
İbiza olarak 1.4 tercih et bence 1.2'lerin motor bayık iç kalitede o kadar iyi değil, Mazda yakıt fazla ama sanayiye gitmeyim diyorsan en iyi kolay kolay arıza çıkarmaz, Audi önermem ilk araç olarak riskli olabilir temizi zor bulunuyor ama düşük km çok temizse olur belki, 2010 civarı araçta model değil temizlik önemli.
Ekspertiz + usta şart.
Km düşük diye atlama → bakımlı araç daha önemli, Clio bulursan oda güzel araç 11 sene kullandık 2023 modeli aşırı derece agrizada çıkarmadı soracağın bir şey olursa buradayım.

Teşekkürler hocam. Clio'lara da bakacağım. Alfa Romeo Giulietta'ya ne diyorsunuz?

İbiza ya da polo 1.2 TSI olabilir. Golf6 1.4 TSI'ya da 1.6 düz motor benzin+LPG olabilir.

Toyota Auris 2 (2012 sonrası) olabilir.
Hyundai i30 ya da Kia ceed olabilir.

Audi A3 temiz çıkmaz bu bütçede.

Ben 1 milyona ibiza ve polo bulamıyorum bu fiyata imkansız.

Teşekkürler hocam. Clio'lara da bakacağım. Alfa Romeo Giulietta'ya ne diyorsunuz?

Güzel araba ama ustası Türkiye'de az.

İbiza ya da polo 1.2 TSI olabilir. Golf6 1.4 TSI'ya da 1.6 düz motor benzin+LPG olabilir.

Toyota Auris 2 (2012 sonrası) olabilir.
Hyundai i30 ya da Kia ceed olabilir.

Audi A3 temiz çıkmaz bu bütçede.

Doğru hocam aklıma en yatan ıbıza gibi aslında. Kia Rio da geldi bir ara aklıma da bilemedim, veya eski kasa Seat leon. Kronikelrini sorunlarını vs. bilemediğim için çok kararsızım. Mazda'ya sanayi düşmanı diyorlar ama.

Fiat Punto 1.3 EVO bulursun güzel şekilde my Life bulursan bir de mükemmel olur bende dinamik vardı sattım araba arıyorum hala.

Punto güncel piyasada maksimum 600bin ya eder ya etmez. 750-800bin bandında tercih edilecek bir model asla olmamalı. Tercih edenler piyasayı yükseltmekten başka bir fayda göremez.

Arkadaşlar iyi Sosyaller.
Aklımda Seat ıbıza 1.4 veya 1.2, Mazda 3, belki temizi bulunursa ki bulmak zor Audi A3 hatchback 1.4 TSI veya 1.6 var. (2010-2011 modellerden)

Sedan Opel Astra J kasa var bende 1.3CDTI 2012 Sport+ modeli artı olarak ben fabrikada sunroofta istemistim özellestirme olarak sunrooflu çok azdır bu arabanın modeli her neyse ben motor performansını çok beğeniyorum yakıtı olsun zaten bu arabaların motorları çok sağlam oluyor elektronik park freni follow me yokus kalkıs desteği her iki yönede var senin yerinde olsam düsünmeden j kasa Astra alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı