Bende 2016 dizel otomatik golf 7 var. İlk aldığımda kavrama ve volant değişti. Aracı 188e almıştım ve kavrama volant değişim toplam 8 bin TL tutmuştu. Sonradan DSG bozulmamasını garantileyim diye "bakımdayız" servisinde geliştirilmiş tüp taktırdım oda o zamanlar 4 bin TL tutmuştu. O günden beri 2-3 yıldır hiç problem çıkartmadı. 1-2 hafta sonra periyodik bakıma götüreceğim yaklaşık 4-5 bin TL tutuyor sanırsam. Asgari ücretin 17 falan olduğu zamanda 4-5 bin TL çok uygun geliyor bana. Jetta ve Octavia modelleride golf ile bayağı bayağı aynı gibi çünkü DSG şanzıman motor neredeyse tamamen aynı. Mesela 1.6TDI clh motor Octavia'da da var. Emin değilim 2019'dan sonraki Octavia'larda mıydı bilemedim yeni olan dizellerde yine aynı motor sadece AdBlue gibi bir şeyler eklenmiş motor yine aynı clh motor. Kısaca anlatmak istediğim vag grubu çoğu aynı sadece logo yapıştırıp geçiyorlar bendeki bakım ücretide Octavia'dan falan farklı olmayacak yani.
Bakımdayız özel servisini kesinlikle öneririm ne yaptıklarını bilen yetkili servisten 1000 kat daha tecrübeli bilgili ve donanımlı bir özel servistir.