750 IPS 70G ve 650 IPS 60G arasındaki fark ne?

the_anonim

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Şu an DeathAdder V3 kablolu mouse kullanıyorum. Kablolu olduğu için Lamzu thorn 4 k ile degistirecegim. V3 750 IPS 70 g Lamzu thorn ise 650 IPS 50G. Böyle bir fark neyi değiştirir ve böyle bir fark olduğu için üstüne biraz daha koyup V3 Pro almamı önerir misiniz?

İkisi arasındaki fark pek belirgin değil benim açımdan hissedenler oluyormuş ama 1000 Hz 8000 Hz hissebilir biraz...
İyi bir işlemcin varsa yoksa zaten kullanamıyorsun kasmalar donmalar FPS düşüşleri oluyor her oyun zaten desteklemiyor ama AFMF 2 ile sorunsuz gidiyor neredeyse her oyunda rekabetcileri denemedim henüz Micro takılmalar neredeyse yok

Her şey bir yana shape hangisi rahatsa onu almanı tavsiye ederim...

ATK Blazing Sky X1 Series Wireless Mouse bunada bakabilirsin​

viper v3 hyperspeed var daha hafif diye atk adım shape %99 aynı çok hafif geldi alışamadım henüz şimdilik fena değil bir bak istersen..

X1 de var aklımda F1 ve X1 modelini de arastirmistim. Biraz daha dusunup thorn ve X1 arasinda bir secim yapacagim. Tavsiyen icin teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…