₺750 PSU önerisi

Bütçe
750₺

Forzalion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli/Körfez
Daha fazla  
Meslek
Teknik Bilgiler Endrüstiyeli
Dostlar merhaba,

Modüler varsa bu fiyata modüler yoksa bu fiyata en iyi PSU önerinizi bekliyorum.
(Lütfen ama lütfen kronik sorunlu veya ileride ses cızırtı, coil whine vs. gibi bir arıza çıkarmayacak bir güç kaynağı önerisi istiyorum.

Ses benim için en önemli faktör olduğunu belirtmek isterim.

Sistemim;
  • Ryzen 5 3600.
  • Gigabyte B450M S2H V2.
  • Corsair RGB Pro 8x2 = 16 GB RAM.
  • GTX 760 4 GB ekran kartı (ileride değiştirecek)
  • Sowman T6 Ultra işlemci soğutucu.
  • James Donkey 120 GB SSD.
  • PNY XLR 500 GB M.2 SSD.

Dostlar merhaba,

Modüler varsa bu fiyata modüler yoksa bu fiyata en iyi PSU önerinizi bekliyorum.
(Lütfen ama lütfen kronik sorunlu veya ileride ses cızırtı, coil whine vs. gibi bir arıza çıkarmayacak bir güç kaynağı önerisi istiyorum.

Ses benim için en önemli faktör olduğunu belirtmek isterim.

Sistemim;
  • Ryzen 5 3600.
  • Gigabyte B450M S2H V2.
  • Corsair RGB Pro 8x2 = 16 GB RAM.
  • GTX 760 4 GB ekran kartı (ileride değiştirecek)
  • Sowman T6 Ultra işlemci soğutucu.
  • James Donkey 120 GB SSD.
  • PNY XLR 500 GB M.2 SSD.

İleride alıcağınız ekran kartı ne ona göre abartıya kaçmayacak 600-700W arası güç kaynağı yeter ve 80 + olması önemli

Arkadaşlar Aman bana Corsair'den bahsetmeyin lütfen çok kronik sorunları var PSU tarafında o yüzden.
Beyler

Son düzenleme:
@Forzalion, daha birkaç mesaj önce yazdığım mesaja rağmen böyle bir şey yazmanız gerçekten çok garip. Aldığınız CX750F CW yaptı diye bütün Corsair PSU'lar kötü olmuyor, ki CW da kronik bir sorun değil, şansa bağlı bir durum, değişim isteseniz bütün sorun ortadan kalkacaktı muhtemelen. Ayrıca attığım RM650x bu bütçedeki en iyi PSU, bu bütçede ondan başka bir modele bakmanızı tavsiye etmem.

@Forzalion, daha birkaç mesaj önce yazdığım mesaja rağmen böyle bir şey yazmanız gerçekten çok garip. Aldığınız CX750F CW yaptı diye bütün Corsair PSU'lar kötü olmuyor, ki CW da kronik bir sorun değil, şansa bağlı bir durum, değişim isteseniz bütün sorun ortadan kalkacaktı muhtemelen. Ayrıca attığım RM650X bu bütçedeki en iyi PSU, bu bütçede ondan başka bir modele bakmanızı tavsiye etmem.

Hocam eyvallah önceki konumda CX750 RGB bir PSU'su için konu açmıştım. Hatırlarsınız belki 🤔 o PSU yüzde alırken çok hevesliydim RGB ve Full modüler olması avantajdı bu fiyat bandında ve açıkçası memnun kalacağımı düşündüm lakin, PSU kargodan bana geldi kutusunu sıfır açtım ve sistemime monte ettim.

Sonra sistemime güç verdim ve ne göreyim daha sıfır yeni kutusunu bizzat kendim açtığım PSU'dan cızırtı ve güç çekmesine bağlı olarak çıkardığı sesler kulağımı tırmalamaya başladı. RGB Side sadece Beyaz yanıyordu arkasında ki tuşa defalarca basmama rağmen bir etkileşim olmuyordu. Uzun lafın kısası ürünü aldığım günün sabahı tekrar iade ettim ve firmaya ulaştığında bana gün içerisinde Para iadesi yaptılar.

Bu şans işimi bilmiyorum ama Corsair'den böyle bir şey beklemezdim hem fanın RGB'si bozuktu hem de coil whine ve cızırtı sesleri geliyordu.
Ne desekte boş.
Ne alacağız karar veremiyoruz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı