750 Ti Ekran Kartlı PC vs PS4?

ugurrrr20

Kilopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaslar. 3000 tl'ye pc toplamayi dusunuyorum. Benim sorum şu. Sadece gtx 970 ekran kartli sistem mi yoksa playstation 4 ve 750 ti'li bir sistem mi? Ben hem ps 4 olmasini hem de pc'im olmasini istiyorum ama tabi siz hangisi iyi olur derseniz ona bakicam. 750 ti bence iyi bir ekran karti. GTA 5'i falan high- veryhigh de rahatca calistiriyor. Neyse arkadaslar yorumlarinizi esirgemeyin

Not: pc istememin sebebi league of legends oyununu evimde oynayabilmek icin yoksa internet kafelerde oynuyorum pc olmadigi icin

Son düzenleme:
H81M-P32L
i5 4460
MSI GTX 970
1 TB WD Blue
Zalman Z3+ 600w
8 GB Circual Balistx
----
3137 TL ediyor, Vatan'dan toplandığında. Başka ucuz sitelerden 3000'e kapatabilirsiniz... Alırsanız mutlaka haberdar edin...

Madem sadece league of legends oynayacaksın bu sistemi al Ps 4 ünde hayırlı olsun yanında .

Dosya Ekleri

• qwe123.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 473
Bilgisayar almanı tavsiye ederim, her işini görürsün. 3000 liraya çok güzel bilgisayar toplanır ve PS4'ten daha iyi grafiklerle, daha akıcı oynarsın. Hazır bilgisayar alma yeter. PS 4 almakla bitmiyor, oyunları çok pahalı neredeyse her oyun 200 lira gibi fiyatlarla çıkıyor ve neredeyse inmiyor.

Edit: Klavye mouse candır, gerisi heyecandır

Tamam kararimi verdim bilgisayar alıcam hepinize tesekkur ederim [emoji4]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…