Marla Singer
Gigapat
Çok yüksek ihtimal yeterli gelir. Arkadaşım 300W Everest C4 PSU ile 1050Ti kullanıyor sıkıntı yok.
Çok yüksek ihtimal yeterli gelir. Arkadaşım 300W Everest C4 PSU ile 1050 Ti kullanıyor sıkıntı yok.
Değerler ucu ucuna olsaydı etkilerdi ve önermezdim ama güç kaynağının 12V kanalından rahat 240-250W verebilecek gücü varken senin sisteminde kullanacağın ekran kartı ve işlemcinin düşük güç gereksinimi nedeniyle bu değerler sağlanabiliyor ve çift fanlı olması etkilemez en fazla iki parça toplam 160W kullanırsın, dahasına da çıkamazsın ki güç kaynağın dahasını da besliyor.Ben çift fanlı alacağım etkiler mi hocam.
Değerler ucu ucuna olsaydı etkilerdi ve önermezdim ama güç kaynağının 12V kanalından rahat 240-250W verebilecek gücü varken senin sisteminde kullanacağın ekran kartı ve işlemcinin düşük güç gereksinimi nedeniyle bu değerler sağlanabiliyor ve çift fanlı olması etkilemez en fazla iki parça toplam 160W kullanırsın, dahasına da çıkamazsın ki güç kaynağın dahasını da besliyor.
Ekran kartını atayım isterseniz modeline bakın Quadro gibi.
Ekran kartını atayım isterseniz modeline bakın Quadro gibi.
Eki Görüntüle 616962
Ekran kartı bu hocam.
Zaten düşük güç tüketimiyle ısınmayan bir kartın çift fanlı olması güzel. Rahatça kullanırsınız, güzel de overclock oluyor GTX 750 Ti'lar. +200 MHz grafik işlemci overclock ile RX 460'a denk getiriyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.