750 Ti GTA 5 Akıcılık sorunu

Özgür Dil

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben GTA 5'i 1280x1024 monitörde oynuyorum fakat oyunda 40 FPS'nin altına indiğinde oyun akıcı olmuyor. 60Hz monitörum FPS Sabitlediğimde oyunda takılmalar meydana geliyor. Bu da oynarken zevk vermiyor. Ben de TV'yi bilgisayara bağladım 1080P'de oyunu açtım. FPS 45-50 arasında ara sıra takılıyor oyun. Bu da 4 GB RAM olduğu için diye düşünüyorum. Sizce çözüm olarak bir monitör ve yeni bir RAM alsam bu sorunlar ortadan kalkar mı?

Sistemim
  • i5-4590
  • Asus GTX 750 Ti Strix O.C
  • ECS Anakart
  • 500 GB HDD
  • 4 GB DDR3 RAM
  • Casper Kasa
NOT: İşlemci sıcaklığından dolayı takılma olabilir mi 2 senedir termal macun yenilemedim ve hala stock soğutma kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
750 Ti için o çözünürlük çok düşük. Öncelikle hem gözünüz için hem de verim için monitörü yükseltmelisiniz. Bununla birlikte termal macunu da yenilemeniz gerekli. İşlemci fazla ısınırsa ekran kartından verim alınamayabilir. Mümkünse yeni soğutucu alın.

Takılmaların sebebi ise RAM olabilir. 4 GB RAM ile SP'de bile takılmalar yaşanıyor. 8 GB yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…