750 Ti GTA IV düşük FPS

Makaleler
11
Arkadaşlar, 750 Ti'de ayarları düşürüyorum. Oyun yine drop yeyip 25-30 FPS arası gidiyor. İlla FPS normale dönmesi için 720P aşağı çekmem gerekiyor. O zaman da çok kötü görünüyor, yok mu mod falan bu oyunu optimize edecek? High ayarlarda GTA 5 oynuyorum, bunu oynayamıyorum.

GTA 4 optimizasyonu çok kötü bir oyun yani normal.
Ben GT310M 1GB kart ile low ayarlar 800x600 30 FPS'de oynuyorum. Bahane üretmeden çözümleri araştırırsanız her problemin çözümü var.

Hepsi burada çözümlerin. Deneyin, sizin bilgisayar sağlam. Benim o laptopda 10 FPS arttı, sizde 20 FPS -ortalama- artacaktır.

Oyun orijinal mi?
Evet.
Ben GT310M 1GB kart ile low ayarlar 800x600 30 FPS'de oynuyorum. Bahane üretmeden çözümleri araştırırsanız her problemin çözümü var.

Hepsi burada çözümlerin. Deneyin, sizin bilgisayar sağlam. Benim o laptopda 10 FPS arttı, sizde 20 FPS -ortalama- artacaktır.
Bir kaç çözüm araştırdım denedim işe yaramadı dediniz konuya rastlamadım yani bahane üretiyorum teşekkür ederim konuya bakacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı