750 Ti İçin Anakart ve İşlemci Önerisi

Ali Arca

Hectopat
Daha fazla  
750 Ti'a sahibim ama işlemcim düşük seviye bir işlemci. Onu yükselticem ama G4560 ile i3 7100 arasında kaldım, i3 gereksiz mi diye düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim. Bir de fazla anlamam bu işlerden bir de anakart tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

Elimde ddr3 2000 mhz ram var ve yeni almayada gücüm yok . Şuanki anakartım 760GM-P23 (FX). Buna uygun uyumlu bir işlemci önerebilirmisiniz ? Aslında ramlerime de uyumlu intel bi işlemci de olabilir . Ama önceliğim bu anakartıma uyumlu bir işlemci çünkü bütçem biraz kısıtlı. Önerilerinizi bekliyorum . Tşekkürler

Elimde ram var o yüzden bunları alamam eğer olmasaydı bende böyle birşey düşnüüyordum ama ddr3 2000mhz rame uygun bir anakart varsa intel bende almak istiyorum .

Bütçe belirtseydin daha iyi olurdu. İ7 6950K ve X99 Deluxe II öneren olmadığı için şanslısın bence.

Bütçe belirtseydin daha iyi olurdu. İ7 6950K ve X99 Deluxe II öneren olmadığı için şanslısın bence.
Haklısın sadece işlemci için 400 liraya kadar çıkabilirim ama intel bi işlemci + anakart için 600 liraya kadar çıkabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…