F
Fatih Yavuz
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, ben sizden başlıkta belittiğim gibi asus gtx 750 ti için psu önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bütçe: 120-140TL
Bütçe: 120-140TL
Önerin için teşekkür ederim. Ben bunu alırsam Bross 6030D kasama sığdırabilir miyim ?
Güç kaynakları genelde aynı boyuttadır,önceki güç kaynağınıza göre daha ağır olabilir.Önerin için teşekkür ederim. Ben bunu alırsam Bross 6030D kasama sığdırabilir miyim ?
Şu an kullanmakta olduğum güç kaynağı SZ-250L 250W.Güç kaynakları genelde aynı boyuttadır,önceki güç kaynağınıza göre daha ağır olabilir.
Evet. Sanırım biraz geç kalmışsınız hocam.hocam belkide çok geç oldu yazmak için fakat aynı PSU bende var ve GTX 750Ti ile birlikte kullandım, şu an 2. senem ve yeni bir bilgisayar almak üzereyim, yeni sistemimi aldığımda ilk işim o PSU'yu çekiçle parçalarına ayırmak olacak. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Akşam 7-8 gibi eve geldiğim ve yorgun olduğum için 2 sene boyunca en fazla 4 saat çalışmıştır sistem, şimdi açmaya korkuyorum2 sene geçmiş artık aga![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.