S shankssann Megapat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 809 Çözümler 1 12 Haziran 2014 #21 Mustafa Karaoğlu dedi: 6100 işlemci yine iyidir fakat 560Ti olmaz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Olmaz derken ? Dota2 testlerine filan baktım sıkıntı çıkarmıyor gibi ama Ercüment Solmaz dedi: Bende inceleme derken videodan bahsetmedim zaten resimleri olsun birazda düşüncelerinizi yazın yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Tamam Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için sağlıcakla kalın. Yardımlarını esirgeyen, esirgemeyen herkese teşekkür ederim Düşünüp taşınıp kararımı vericem. Konu Kilitlenebilir..
Mustafa Karaoğlu dedi: 6100 işlemci yine iyidir fakat 560Ti olmaz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Olmaz derken ? Dota2 testlerine filan baktım sıkıntı çıkarmıyor gibi ama Ercüment Solmaz dedi: Bende inceleme derken videodan bahsetmedim zaten resimleri olsun birazda düşüncelerinizi yazın yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Tamam Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için sağlıcakla kalın. Yardımlarını esirgeyen, esirgemeyen herkese teşekkür ederim Düşünüp taşınıp kararımı vericem. Konu Kilitlenebilir..
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #22 Düşük ayarlarda oynarsan olur.