750 Ti sistemde mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 10

mertZ48

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1E3200C16 8GB DDR4 3200MHz CL16-2 adet16gb
Ekran kartı
GTX 750 Ti
Anakart
Asus PRIME H510M-K
İşlemci
İntel i5 11400f
Selam herkese yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımı sıfırlayıp ekran kartı driver güncelledim ve ondan sonra mavi ekran hataları yemeye başladım sürekli bunlardan önce hiç mavi ekran yememiştim ama sıfırlama ve driverdan sonra mavi ekran yiyorum süreklı buraya bir dosyayı bırakıyorum eğer daha olursa göndereceğim ama yediğim kodların çoğunluğu şunlardı:
-CRITICAL_PROCESS_DIED
-REGISTRY_FILTER_DRIVER_EXCEPTION

Yardımlarınızı bekliyorum şu ekonomide 3 4 parça aldım birkaç yeni anakart RAM ve işlemci alalı 1.5sene oldu sıkıntısız 2 3 ayım yok yeminle hep diken üstündeyim.

Yönetici olarak CMD çalıştırıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilir misin ? ek olarak DriverHUB kurup oradan sürücü güncellemesi yapmayı deneyebilir misin ? ben eski ekran kartlarını yeni işletim sistemlerinde çalıştıracağım zaman bu tarz programlar ile kuruyorum sürücüleri ve sorun yaşamıyorum.

Tarama yaptım bir sorun çıkmadı ekran kartı driverımıda son sürümü yükledim siteden driver hub güven vermiyor bana o yüzden onu denemesek daha iyi gibi ama sanırsam şu ekran kartı güncellemesi yapmadan önce eski sürümde hiçbir şey olmuyordu ya driver guncelledıkten sonra başladı ya da Windows'u sıfırlayıp tekrar kurduktan sonra oldu hepsi daha mavi ekran gelirse atıcam dump dosyalarını

Technopat Haberler

Geri
Yukarı