750 Ti ve G4400 için 350W güç kaynağı

gigaachad

Megapat
Merhaba ben yeni bir bilgisayar alıcağım. Kasım ayında belli olucak. Bütçem 1300 TL. Alıcağım ekran kartı 750 Ti ve Alıcağım işlemci G4400 olucaktır. Elimde 350w güç kaynağı var. Bu güç kaynağı yeter mi? AMD İşlemcim 65w tüketiyor. HD 6570 kullanıyorum. HD 6570 ne kadar tüketiyor bilmiyorum. Ama fazla olduğu kesin. İntel ve Nvidia az güç tüketen bileşenler yapıyor. Benim görüşüm 350w güç kaynağı yetmesi gerek bence. 750 Ti ek güç bağlantısı gerekirmiyor. Sizce yeter mi?

Hmm. Nasıl yetmez acaba? Benim AMD Phenom X2 65w harcıyor iken G4400 54W harcıyor. HD 6570 ise 55w diye biliyordum bakmadım ama oda çok güç harcıyor. 750 Ti ise ek pin güç kaynağı istemiyor. Nasıl olabilir acaba?

@Silinen üye
Söylemek istediğim. O güç kaynağı %60 verimlilikte bile çalışmıyorsa yani sadece bir kutu ise besleyemez. Yeterli gelebilir. En azından dene. Önerilen güç kaynağı 239 watt. Belki senin güç kaynağı yeterli gelir.

@Spontune o sitedeki Expret modunu kullanmanı öneririm. 12V kanalından ne kadar amper istediğini bile söylüyor.
Genellikle Expert modunu kullanıyorum ancak seçilecek şey belli sayıda olacağı için ve hız aşırtma over voltaj gibi şeyler olmayacağından mütevellit Basic modunda kullandım. Bir de ben yetmez demedim onu da belirteyim.

nasıl yetmez acaba demişsin cevabı biliyorsan neden soruyorsun arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…