Barış Uysal
Kilopat
Daha fazla
Fiyat 2000TL Monitör+ bass kulaklık ve kasa(sistem). Fiyat bu şekilde aradığıda bu @OnurTAŞ Uğraştırdım biraz senide kusura bakma ama elinden öper kardeşim be.Hemen toplayayım İstanbulda.
Sistem hazır.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com 500 GB TOSHİBA HARDDİSK - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 720396089
500 GB TOSHİBA HARDDİSK - Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com 720p orta yüksek sistem oldu. Kartı bizzat kullandım 1366x768 çözünürlükte GTA 5 orta yüksekte 40-50FPS arası.MSI R7 250 OC 2GB GDDR3 128Bit EKRAN KARTI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 729754435
MSI R7 250 OC 2GB GDDR3 128Bit EKRAN KARTI - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
xeon kullanabilir mi acaba? OC'dan anlamaz pekde?
Birde Fiyatı yanlış yazmışım maalesef.
Fiyat 2000TL Monitör+ bass kulaklık ve kasa(sistem). Fiyat bu şekilde aradığıda bu @OnurTAŞ Uğraştırdım biraz senide kusura bakma ama elinden öper kardeşim be.
Not: Forum admini başlığı değiştirebilirse sevinirim. 2000TL Monitörlü sistem Tavsiyesi diye.
monitör +kasaTam anlayamadım. 2000 TL sadece kasa mı lazım? Arkadaşın elindeki monitör eskiyse yeni ekran kartlarında d-sub girişi yok haberiniz olsun.
AMD FX 8300 3.30 GHz İşlemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 651898340
AMD FX 8300 3.30 GHz İşlemci - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anaka - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 715898449
GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anaka - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Toplam 1980 TL. Daha da düşüğünü almayın zaten oyun oynuyorsanız eğer. Letgo gibi yerlerden de bakılabilir ama adam akıllı bir pc bulacağınızı sanmıyorum orda da. Çünkü GTX 950 ve 8 GB ram'li bir sisteme 4000 TL istendiği gördüm.
Eğer parçaları sıfır olarak almak istiyorsanız bütçenizde biraz artış yapmak lazım. Kasayı 1800e topladım. APU sistem ancak bir çok oyunu rahatça oynatır. Kasayı 400w, harddiski 500gb seçin sistemin 1800 tl olabilmesi için. Monitör de 350-400 arası bulabilirsiniz.
gigabyte a320m s2h amd a320 socket a-m-4 ddr4 3200mhz (oc) vga Fiyatları ve Özellikleri
gigabyte a320m s2h amd a320 socket a-m-4 ddr4 3200mhz (oc) vga en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!urun.n11.com Seagate Momentus Thin ST500LT012 2.5" 500 GB SATA 2 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Momentus Thin ST500LT012 2.5urun.n11.com
Eğer parçaları sıfır olarak almak istiyorsanız bütçenizde biraz artış yapmak lazım. Kasayı 1800e topladım. APU sistem ancak bir çok oyunu rahatça oynatır. Kasayı 400w, harddiski 500gb seçin sistemin 1800 tl olabilmesi için. Monitör de 350-400 arası bulabilirsiniz.
gigabyte a320m s2h amd a320 socket a-m-4 ddr4 3200mhz (oc) vga Fiyatları ve Özellikleri
gigabyte a320m s2h amd a320 socket a-m-4 ddr4 3200mhz (oc) vga en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!urun.n11.com Seagate Momentus Thin ST500LT012 2.5" 500 GB SATA 2 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Momentus Thin ST500LT012 2.5urun.n11.com
Ayrıca bende şu an satmak için duran bir sistem var kasa monitör klavye fare. İkinci el düşünüyorsanız fiyat konuşabilirizgtx550ti ekran kartı var. Klavyem bozuk zar zor yazıyorum ulaşmak isterseniz instagram: yektacannn
1. el aldıracak olursam aklımda şöyle bir apu sistem var ama sizinkinden çok farkını göremedim.
R3200 APU
Bide görüntü amaçlı arada 2 fps oynadığı için şu sistemi öneririm tahminen isteğine bağlı olarak
unnion R2200G APU
birde arkadaşın önerdiği 2. el monitör var 1080 p
bu şekilde yapsam nasıl olur acaba?
İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com