Hocam SteelSeries dışında kullanmadım bu yüzden önermem doğru olmaz ama ne yaparsanız yapın SteelSeries almayın çok saçma bir marka Teknosa'dan mouse pad almıştım garantisi bittiği gibi ışığı bozuldu ve içine çok toz hapsetti bunu kuzenime verip ışıksız aldım bu sefer de 1,5 yılda kenarlarında aşınmalar başladı incelemeye gönderdim mousepadlarimize garanti vermiyoruz dediler ama Teknosa yetkili servisi tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir diyordu işte uzatmayayım kısacası SteelSeries almayın SteelSeries pişmanlıktır
Hocam SteelSeries dışında kullanmadım bu yüzden önermem doğru olmaz ama ne yaparsanız yapın SteelSeries almayın çok saçma bir marka Teknosa'dan mouse pad almıştım garantisi bittiği gibi ışığı bozuldu ve içine çok toz hapsetti bunu kuzenime verip ışıksız aldım bu sefer de 1,5 yılda kenarlarında aşınmalar başladı incelemeye gönderdim mousepadlarimize garanti vermiyoruz dediler ama Teknosa yetkili servisi tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir diyordu işte uzatmayayım kısacası SteelSeries almayın SteelSeries pişmanlıktır.
PORGE Gaming Mouse Pad 90x40 Samurai Mouse Pad Xxl Oyuncu Mousepad Büyük Beyaz Mause Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ben daha önce 2 sini kullandım gerçekten kullanışlı eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan fare kayma hissiyatı gayet iyi.
Bütçe yeterse Glorious ve Steelseries markalarının ürünleri daha iyi olur tabi ki. Lakin 750₺ ve/veya altına Klasse, Porge ve Xrades yeterince başarılı.