750 TL 90x40 mouse pad önerisi

Bütçe 750'e ye kadar çıkabilirim.

Hocam SteelSeries dışında kullanmadım bu yüzden önermem doğru olmaz ama ne yaparsanız yapın SteelSeries almayın çok saçma bir marka Teknosa'dan mouse pad almıştım garantisi bittiği gibi ışığı bozuldu ve içine çok toz hapsetti bunu kuzenime verip ışıksız aldım bu sefer de 1,5 yılda kenarlarında aşınmalar başladı incelemeye gönderdim mousepadlarimize garanti vermiyoruz dediler ama Teknosa yetkili servisi tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir diyordu işte uzatmayayım kısacası SteelSeries almayın SteelSeries pişmanlıktır

Hocam SteelSeries dışında kullanmadım bu yüzden önermem doğru olmaz ama ne yaparsanız yapın SteelSeries almayın çok saçma bir marka Teknosa'dan mouse pad almıştım garantisi bittiği gibi ışığı bozuldu ve içine çok toz hapsetti bunu kuzenime verip ışıksız aldım bu sefer de 1,5 yılda kenarlarında aşınmalar başladı incelemeye gönderdim mousepadlarimize garanti vermiyoruz dediler ama Teknosa yetkili servisi tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir diyordu işte uzatmayayım kısacası SteelSeries almayın SteelSeries pişmanlıktır.

Teşekkür ederim dostum.

Ben daha önce 2 sini kullandım gerçekten kullanışlı eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan fare kayma hissiyatı gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı