750 TL altı red Switch klavye tavsiyesi

Bütçe
750

Sir Lafayette

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 6700xt
ryzen 55600
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Max 750 TL red Switch klavye arıyorum.

Fiyat bandında sınırlama yapıp ürün aratmayı bana kalırsa her kullanıcı biliyordur. Burada istenilen öneri kişisel kullanımlarınıza dayanarak ve markalar hakkında bilginize güvenerek istenilen bir öneridir. Eğer yardımcı olmak gibi bir isteğiniz yoksa gereksiz yorum atmaya gerek yok.

Anladım, aslında yardımcı olmaya isteğim var ama bütçesi bayağı kısıtlı görünüyor isteğine göre...

Anladım, aslında yardımcı olmaya isteğim var ama bütçesi bayağı kısıtlı görünüyor isteğine göre...
Bütçesi hakkında yorum yapmak bize düşen bir şey değil. Biz elimizden geliyorsa yardım ederiz o kadar. Onun dışında yapılan konuşmalar bana kalırsa gereksizdir.

Dostum parlak zekana hayran kaldım açıkçası. Amazon'u bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim. Gidip oradan bakayım hemen. Amazon gibi başka tanınmadık site önerilerine açığım.

Amazon gibi başka tanınmadık site önerilerine açığım.

Aslında Amazon tanınmadık değil siz görmemişsiniz demek ki.
AliExpress var bir de ama Çin'den getiriyor bildiğim kadarıyla.

Aslında Amazon tanınmadık değil siz görmemişsiniz demek ki.
AliExpress var bir de ama Çin'den getiriyor bildiğim kadarıyla.

Benim hatam. Aslında sitelerden bağımsız yeni bir Tayvan'lı şirket peydah olmuş. Adı ASUS. Ekipmanları iyi diyorlar. Ona bakacağım.

Makara bir yana uygun fiyatlı deneyimlemiş ya da bildiğiniz klavyeler varsa önerilere açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…