750 TL civarı palm grip mouse önerisi

NefariousTr

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard: Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi
Cpu: AMD Ryzen 9 5900X
Gpu: Evga GeForce RTX 3080
Ram: G.Skill Trident Z RGB 2x16 GB 3200 MHz
Ssd: Samsung 970 EVO 500 GB + Kingston Fury Renegade 1 TB
Case: Thermaltake 750 W Commander G33
Cooler: Thermaltake TH240 ARGB
Monitor: Monster Aryond V1.1 32” 165 Hz 1Ms Curved 2k
Mouse: Razer Deathadder V3
Mousepad: Razer Goliathus
Headphone: Razer Blackshark V2 X
Keyboard: Steelseries Apex Pro
Meslek
Öğretmen
Genelde CS2, LoL, POE2, New World tarzı oyunlar oynuyorum 750 TL civarı palm grip mouse önerebilir misiniz?

Orta büyüklükte ne büyük ne küçük

Bende Glorious Model D var memnunum palm grip kullanıyorum elim orta parmak ucundan bileğe 18 cm.

Bu mouse palm grip için uygun değil.

Genelde CS2, LoL, POE2, New World tarzı oyunlar oynuyorum 750 TL civarı palm grip mouse önerebilir misiniz?

Palm Grip için O fiyat aralığında Kablosuz bulamazsın zaten kablolu olarak da DeathAdder serisine bakabilirsin veya Glorious Model D

Bu mouse palm grip için uygun değil.

Palm Grip için O fiyat aralığında Kablosuz bulamazsın zaten kablolu olarak da DeathAdder serisine bakabilirsin veya Glorious Model D

Daha iyisi varsa öneri yap o zaman?

Önerdiğin 2 mouse da kronik scroll ve çift tıklama sorunlu. Haberin olsun. 5 kuruş verilmeyecek ürünler.

Daha iyisi varsa öneri yap o zaman?

Önerdiğin 2 mouse da kronik scroll ve çift tıklama sorunlu. Haberin olsun. 5 kuruş verilmeyecek ürünler.

Önerimi Yaptım.

Önerdiğim Ürünlerde herhangi bir sorun bulunmuyor. Arkadaşım Kullanıyor ve sorun yaşamıyor. Ayrıyeten Çift tıklama Sorunu yaşayanlar Firmware driver güncellediğinde bir sorun kalmıyor.

Aynen sorunlu değil

Arkadaşının kullanması ve sorun yaşamaması bu ürünün SORUNLU olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrıca bu konuda da kullanıcıların birçok sorunla karşılaştığını görebilirsin.

Önerdiğim Glorious Model D ve DeathAdder serisinde bir sorun yok. Sizin önerdiğiniz mouse baştan ofsayt. Palm grip için asla uygun değil. Oyun oynarken rahat edemez ve sizi hatırlar bu arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…