750 TL civarı palm grip mouse önerisi

önerir misin hocam hala sorun yaşıyor musunuz
hocam mesajınızı yeni gördüm. aldınız mı bilmiyorum ama ben o mouse'u iade etmiştim ve hayır hiçbir modda iyi bir performans vermiyordu. önerim eğer mouse alacaksan (özellikle kablosuz) mcu'su belli olsun, ips tarama hızı ve ivme değeri yüksek olsun.

Bu bütçede kablosuz ne tavsiye edersiniz peki
hocam bu bütçede kablosuz olarak bildiğim bir model yok, gm80 plus vardı o da dediğim gibi. Bence bu bütçede kablosuz tercih etmeyin. çünkü ne alırsanız alın sanki bir şey çıkacak gibi. bütçe 1100-1300 civarına çıkarsa o zaman VXE R1 SE+ veya ATK A9 vs. bakabilirsiniz ama bu bütçede tavsiyem kabloluya yönelmeniz. 3360, 3370, 3389 gibi sensörlere sahip bir mouse iyi olacaktır gibi bu bütçede. ama yine de son kararı araştırıp verin.

bütçe artmazsa:

bütçe artarsa:

bunlar iyi tercihler olabilir.

kablosuz olarak da bu var:

Ama özellikleri gerçekten iyi değil, gm80 plus'dan bile geride gözüküyor. önermem, dediğim gibi bu bütçede kablosuz zor.

Son düzenleme:
bunu önermememin sebebi 1 yıl kadar kullanmış olmam ve çok beğenmemem. mouse gerçekten büyük ve 72 gram olmasına rağmen daha ağır hissettiriyordu. bir de altındaki ekran çabuk bozulmuştu bu yüzden de dpi ayarı yapamıyordum yazılımsız. malzeme kalitesi de çok iyi gelmemişti ama bu fiyata göre donanımı iyi. dediğim gibi ben pek memnun kalmamıştım şekli, büyüklüğü ve ekranı dolayısıyla. Bu fareden VXE R1 SE+'a geçince ağırlık ve tutuş olarak olumlu bir fark görmüştüm.

Anladım hocam, teknoloji işi şans işi. Şahsen ben hiç kullanmadım bu modeli ama YouTube'da vesaire çok öneriyorlardı. Bende markaya güvenerek tavsiye edeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…