750 TL Cloud 2 için değer mi?

Neched

Kilopat
Öncelikle merhabalar, başlıktan da görüldüğü üzere Amazon'da Amazon.com.tr 750 TL'ye Cloud 2 satılıyor. Bu fiyata değer mi? Yoksa bu fiyata daha iyi kulaklık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
750 TL'nin üstüne çıkmak istemiyorum 110 TL fark var aralarında. Öneriniz için teşekkürler bu arada^^

Hocam şöyle söyleyeyim, ben HyperX seven birisiyim, ama fanı değilim. Kısa bir süre kullanma şansım oldu, konfor, ses, mikrofon vs. şeylerden 8 yıldız verdim 10 üzerinden. Tabi günümüze göre ucuz, ama günümüze göre...

Hocam şöyle söyleyeyim, ben HyperX seven birisiyim, ama fanı değilim. Kısa bir süre kullanma şansım oldu, konfor, ses, mikrofon vs. şeylerden 8 yıldız verdim 10 üzerinden. Tabi günümüze göre ucuz, ama günümüze göre...
Şuan 750 TL'ye daha iyi bir kulaklık bulamadım umarım beklentilerimi karşılar :D muhtemelen de karşılayacağını düşünüyorum, bu zamana kadar telefon kulaklığı kullanıyordum :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı