750 TL DDR2 4 GB RAM önerisi

Bütçe
750

Furkan29482

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar DDR2 RAM almak istiyorum 2 tane alacağım bütçem maksimum 750 (işlemcim DDR2'yi destekliyor) DDR 2 4 GB RAM bulamadım ben böyle güvenilir kullanıcı olsun.

DDR2'de 4GB yok diye biliyorum ben.

İntel işlemci kullanıyorsanız 2 RAM slotu bulunan anakarta 8 GB RAM takamazsınız. AMD uyumlu 4 GB DDR2 RAM'ler var. İntel ile çalışmaz boşuna almayın.

Hocam 2 GB RAM'le Max 4 GB yapılabiliyor ama en azından 8 GB RAM yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Anakart DDR2 olduğu için en fazla 4GB destekliyordur. Anakart değiştirmeniz lazım.

Anakart DDR2 olduğu için en fazla 4 GB destekliyordur. Anakart değiştirmeniz lazım.

Ben o işlerden anlamıyorum ki. RAM'lari alıp PC ciye taktırcaktım. konumuza gelelim. Anakart ı alınca her şeyi değiştirmek gerekmiyor muydu?

Ben o işlerden anlamıyorum ki. RAM'lari alıp PC ciye taktırcaktım. konumuza gelelim. Anakart ı alınca her şeyi değiştirmek gerekmiyor muydu?
Şuan kullandığınız işlemci ve anakart nedir?

Anakart DDR2 olduğu için en fazla 4 GB destekliyordur. Anakart değiştirmeniz lazım.

Benim anakartın da DDR2, maksimum 8 GB RAM destekliyor.

Arkadaşlar DDR2 RAM almak istiyorum 2 tane alacağım bütçem maksimum 750 (işlemcim DDR2'yi destekliyor) DDR 2 4 GB RAM bulamadım ben böyle güvenilir kullanıcı olsun.

Anakatını yazarsan anakartının RAM destek listesinden RAM önerebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…