5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #11 FireStorm dedi: Sizi anlıyorum. @Dark Gamer'ın önerdiği EVGA'yı alın. Herkes Asus'tan şikayetçi. R9 280 ve X modelinde grafik bozulmaları yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yalnışınız var. Amd sorunu o asus soğucusunu yapar satar. Arkadaşımızın konusu yanıltmasın sizi. Tabi Amd' nin o modeli için diyorum.
FireStorm dedi: Sizi anlıyorum. @Dark Gamer'ın önerdiği EVGA'yı alın. Herkes Asus'tan şikayetçi. R9 280 ve X modelinde grafik bozulmaları yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yalnışınız var. Amd sorunu o asus soğucusunu yapar satar. Arkadaşımızın konusu yanıltmasın sizi. Tabi Amd' nin o modeli için diyorum.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 13 Ağustos 2014 #12 Nvidia ekran kartı istenmiş zorla AMD tavsiye etmeyin. GTX760 var o fiyata. Asus, Msi veya Evga alınabilir. AMD tarafında aynı fiyata daha iyi kartlar olduğu doğru ama Nvidia Shield sahibi olabilir.
Nvidia ekran kartı istenmiş zorla AMD tavsiye etmeyin. GTX760 var o fiyata. Asus, Msi veya Evga alınabilir. AMD tarafında aynı fiyata daha iyi kartlar olduğu doğru ama Nvidia Shield sahibi olabilir.
İbrahim Halil Önderoğlu Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #13 Amd Sapphire Nvidia Asus.