750 TL fare önerisi

Oztrk7889

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa İçeriği:

Msı B450 Gaming Plus Max
Amd Ryzen 5 3600X
Kingston Hyperx Fury 8Gb 3000Mhz X2
Asus Tuf Gaming Gtx 1650
Msı Mag Coreliquid P240 240Mm
Samsung 970 Pro 500Gb M2
Samsung 860 Evo 1Tb Sata
Seagate Barracuda 500Gb 7200rpm
Dark Diamond Pro Aqriliq 600W

Mönitörler:

Asus Tuf Gaming Vg24V 144Hz
Lg Flatron W1943SS
Samsung UE32T

Ekipmanlar:

Kingston HyperX Cloud 2
Kingston Hyperx Quadcast S
Rampage Kbr-101
Steelseries Rival 600
Meslek
Öğrenci
Selam yeni bir fare almak istiyorum.
Elim büyük, küçük fareler elimde kayboluyor.
Marka fark etmez.
Önerilerinizi bekliyorum:)

Eğer bulabilirseniz 100 gibi bir fiyat daha koyup elinize uygun Razer Veya logitech önerebilirim. Onun dışında çok marka takıntım yok diyorsan benimde kullandığım Eversti önerebilirim.

EVEREST SGM-X7 Gaming Mouse+ Mouse Pad Siyah

Yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon tıklama diyordu ama ben 4 yıla yakındır abimle ortak kullanıyorum ve 3 milyonu kartlarıyla beraber aşmışızdır lakin sıkıntısız çalışıyor hala 😁 Bana kalırsa bütçe dostu ve güzel iş görüyor. Ortadaki tekerleğin arkasındaki düğme kırmızı/sarı/yeşil olarak hassasiyet ayarı. Sarı imleci hızlı hareket ettiriyor, kırmızı orta yavaşlık yeşil yavaş hareket ettiriyor. Fiyat performans ürünü.

Eğer bulabilirseniz 100 gibi bir fiyat daha koyup elinize uygun Razer Veya logitech önerebilirim. Onun dışında çok marka takıntım yok diyorsan benimde kullandığım Eversti önerebilirim.

EVEREST SGM-X7 Gaming Mouse+ Mouse Pad Siyah

Yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon tıklama diyordu ama ben 4 yıla yakındır abimle ortak kullanıyorum ve 3 milyonu kartlarıyla beraber aşmışızdır lakin sıkıntısız çalışıyor hala 😁 Bana kalırsa bütçe dostu ve güzel iş görüyor. Ortadaki tekerleğin arkasındaki düğme kırmızı/sarı/yeşil olarak hassasiyet ayarı. Sarı imleci hızlı hareket ettiriyor, kırmızı orta yavaşlık yeşil yavaş hareket ettiriyor. Fiyat performans ürünü.
Bütçe 750 TL yanlış görmediyseniz.
SM-700 fiyatı ucuz ama çok iyi bir fare hem iş hem de oyun için kullanılabilir bir de ışıklı.
Bütçesi 750 TL.
Kronik sorunlu, iyi olmayan bir faredir.

Fiyatı yanlış görmedim evet 750 TL bütçesi var doğru. Koyabilirseniz dediğime göre varsayım. Ki alternatif olarak koyamadığı durumda da maus önerdim 😁
Daha iyi fareler varken bunu almak saçmalık olur. Adam akıllı bir sensörü bile yok. Bütçesi az olsa okey diyeceğim ama 750 TL bütçeye sahip arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı